(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Fonum Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Etsitkö vastuullista ja itsenäistä HR-työtä, jossa pääset olemaan sekä strateginen suunnittelija että käytännön tason tekijä ja luotettava sparrauskumppani? Jos kyllä, niin lue lisää.


HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ 


Fonum on Suomen suurin älypuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 160 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 29 liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työskentely on dynaamista, monipuolista ja vaihtelevaa. Meille on tärkeää, että pidämme aina sopivan pilkkeen silmäkulmassa – työn tulee olla myös hauskaa. 

Haemme liiketoimintalähtöisesti ajattelevaa HR-alan ammattilaista kehittämään ja luotsaamaan HR-palveluitamme kohti uutta tasoa. Taustaltasi olet jo kokeneempi HR-ammattilainen ja olet kartuttanut kattavan kokonaiskuvan ja käytännön kokemusta HR-työn eri osa-alueista (mm. strateginen HR; suorituksen johtaminen ja palkitseminen; osaamisen johtaminen ja kehittäminen; organisaation muutostilanteet; HR-prosessit, -tutkimukset ja -mittarit; työyhteisön johtaminen; rekrytointi ja työnantajamielikuva; työsuojelu; yhteistoiminta). Pääset vaikuttamaan Fonumin strategiaan ja sen eri painopistealueisiin. Olet innostunut hoitamaan henkilöstöasioita ja uskot henkilöstöön ydinkompetenssia luovana voimavarana. Toimit läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja tehtäväsi vaihtelevat niin työsuhteen elinkaaren hallinnan prosesseista, johdon ja esimiesten sparraukseen kuin strategisten linjausten laatimiseen. 

 

Henkilöstöpäällikkönä vastaat mm.

 

 • kokonaisvaltaisesta HR-strategiasta sekä yhtenäisten henkilöstöjohtamisen prosessien, menetelmien ja työvälineiden sekä toimintamallien kehittämisestä ja toteuttamisesta
 • päivittäisestä HR-tuesta ja neuvonnasta henkilöstölle, esimiehille ja johdolle 
 • esimiesten ja johdon konsultoinnista, kouluttamisesta ja tukemisesta työsuhdeasioissa 
 • työnantajamielikuvan kehittämisestä, rekrytoinneista ja perehdyttämisestä yhteistyössä liiketoiminta-alueiden vetäjien, alue- ja myymäläpäälliköiden kanssa 
 • HR-järjestelmien toimivuudesta ja kehittämisestä pääkäyttäjän roolissa
 • yhteistyöstä ja yhteydenpidosta tehtävän kannalta oleellisten yhteistyökumppaneiden ja alihankkijoiden kanssa (mm. työterveydenhuolto ja palkanlaskenta) 
 • henkilöstöhallinnon rutiinien suorittamisesta liittyen mm. työsuhteen elinkaaren ja etuuksien hallintaan

Tehtävässä raportoit yhtiön toimitusjohtajalle ja pääset mukaan johtoryhmätyöskentelyyn. Tehtävänkuva ei juuri tällä hetkellä sisällä esimiesvastuuta.

 

Mitä odotamme sinulta?


Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin etkä hätkähdä nopeastikin muuttuvien tilanteiden edessä. Olet vuorovaikutustaitoinen ja taitava verkostoitumaan organisaation eri tasoilla ja erilaisten persoonien kanssa. Järjestelmällisen ja tehokkaan työtyylisi ansiosta saat hommat tehtyä ajallaan laadukkaan lopputuloksen kärsimättä. Olet tottunut työskentelemään joustavasti nopeatempoisessa työympäristössä ja toimit luontevasti myös paine- ja vastakkainasettelutilanteissa. Uskallat olla häpeämättä oma itsesi ja tuoda persoonasi esiin.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

 • useamman vuoden monipuolista työkokemusta ja näyttöjä vastuullisista henkilöstöjohtamisen strategisista ja operatiivisista tehtävistä 
 • positiivista asennetta, halua ja kykyä tukea kollegoitasi vaihtelevissa päivittäisissä työtehtävissä – hoidat ammattitaidolla niin pienimmät rutiiniasiat kuin visionääriset suunnitelmatkin
 • työlainsäädännön ymmärrystä ja HR-työn kokonaisuuden hallintaa ja johtamista
 • itsenäistä työotetta ja priorisointikykyä sekä halua oppia ja kehittyä
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. liiketoimintalähtöinen KTM/AMK) 
 • erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista kommunikaatio- sekä viestintätaitoa

Arvostamme kokemusta:

 • dynaamisesta kasvuyritysympäristössä toimimisesta
 • henkilöstön kehittämisen (HRD) suunnittelusta ja hankkeista 
 • työehtosopimusten soveltamisesta, yhteistyöstä luottamushenkilön ja/tai työsuojeluorganisaation kanssa 

 

Mitä me tarjoamme sinulle?


Henkilöstöpäällikkönä pääset tekemään töitä korkealaatuisten palveluiden ja asiakaskokemuksen puolesta – yhteistyössä muiden fonumilaisten kanssa. Toiseksi, tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän, joka antaa mahdollisuuden olla luomassa uutta. Tekemistä on paljon, mutta mielenkiintoiset ajat ovat edessäpäin. Näin ollen toivommekin, että et pelkää mahdollisia haasteita, vaan saat niistä energiaa ja intoa sekä näet ne mahdollisuuksina itsesi ja organisaation kehittämiseen. Työsuhde on vakituinen, ja toimipisteesi on Helsingin Pitäjänmäessä.

Meitä kiinnostaa kuulla sinun tarinasi ja miksi olet juuri tässä juuri nyt. 
Ota askel kohti pienten meisselien maailmaa, ja lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen vaikka heti, kuitenkin viimeistään 21.10. mennessä otsikolla ”Fonum Henkilöstöpäällikkö” osoitteeseen ari.hyytiainen@elisa.fi

Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ari Hyytiäinen, puh. 050 506 7236; soittoajat ke 10.10. klo 10:00 – 12:00 ja pe 12.10. klo 9:30 – 10:30.


TIEDOT:
Työtehtävä: Henkilöstöpäällikkö
Tarve: 1 työntekijää
Sijainti: Helsinki, Pitäjänmäki
Hakuaika: 5. – 21.10.2018
Haastattelupäivät: 24.10.2018 ja 26.10.2018
Lisätiedot: Ari Hyytiäinen, puh. 050 506 7236; soittoajat ke 10.10. klo 10:00 – 12:00 ja pe 12.10. klo 9:30 – 10:30
Hakemukset: Otsikolla ”Fonum Henkilöstöpäällikkö” osoitteeseen ari.hyytiainen@elisa.fi