(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Onko sinulla kokemusta HR:n eri osa-alueista? Oletko oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti asioita lähestyvä ja haluat toimia henkilöstöpäällikön tehtävissä tiiviissä yhteistyössä toimitusketjun ja tietohallinnon henkilöstön kanssa?

Haemme nyt henkilöstöpäällikköä vastaamaan toimitusketjumme ja tietohallintoyksikömme henkilöstöasioista ja niiden kehittämisestä.


Toimitusketjumme työntekijöillä on merkittävä rooli Tokmannilla, sillä ilman heitä asiakkaillamme ei olisi ostettavaa myymälöissämme. Olet kokonaisvastuussa Tokmannin toimitusketjun ja tietohallinnon HR-asioista ja kuulut kyseisten yksikköjen johtoryhmään. Vaikka avustat ja teet töitä toimitusketjulle ja tietohallinnolle, kotipesäsi on henkilöstöyksikössä ja raportoit tehtävistäsi konsernin henkilöstöjohtajalle.


Henkilöstöpäällikkönä pidät huolta varaston henkilökunnastamme ja vastaat varaston operatiivisista HR-toiminnoista ja niiden kehittämisestä. Toimit esimiesten tukena varmistaen hyvän työntekijäkokemuksen kaikissa työsuhteen elinkaaren vaiheissa ja kehität henkilöstöjohtamisen prosesseja sekä niihin liittyviä tietojärjestelmiä yhteistyössä henkilöstöyksikön kanssa. Edistät liiketoiminnan tavoitteita varmistamalla, että työsuhdeasiat hoidetaan voimassa olevan lainsäädännön ja työehtosopimusten mukaisesti ja tuet esimiehiä erilaisissa työsuhteisiin liittyvissä ristiriitatilanteissa.

Vastuullesi kuuluvat myös yksiköittesi työntekijöiden rekrytointi ja perehdyttäminen, osaamisen kehittäminen sekä työhyvinvointiin, työterveyteen ja työturvallisuuteen liittyvät asiat. Kaikkea sinun ei toki tarvitse tehdä itse vaan saat vahvan tuen tekemiseesi HR-yksikön ammattilaisilta ja konsernin henkilöstöpäälliköltä.


Mitä odotamme sinulta?


Tehtävä on laaja-alainen, emmekä odota sinun olevan syväosaaja kaikilla osa-alueilla. Hyvät eväät tehtävässä menestymiseen sinulla on, jos


- Olet jo kerryttänyt kokemusta monipuolisista HR-kentän tehtävistä sekä operatiivisella että strategisemmalla tasolla.


- Sinulla on kykyä, näkemystä ja näyttöä vastaavan henkilöstöryhmän kehittämisestä osaamisen ja työkyvyn johtamisen osa-alueilla.


- Työlainsäädäntö ja työehtosopimusten tulkinta sekä työsuhteen elinkaareen liittyvät erilaiset tilanteet ovat sinulle tuttuja ja olet toiminut yhteistoiminnassa luottamusmiesorganisaation kanssa. Kaupan alan työehtosopimuksen tunteminen katsotaan eduksi.


- Olet työskennellyt rekrytoinnin ja työnantajakuvan rakentamisen parissa.


- Olet toiminut aiemmin esimiesroolissa.


 - Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavantyyppisestä tehtävästä / työympäristöstä.


-Työotteesi on oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Olet hyvä organisoija ja pystyt työskentelemään tehokkaasti myös kiireen keskellä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, olet yhteistyökykyinen ja positiivinen sekä osaat myydä näkemyksesi. Tartut luontevasti uusiin haasteisiin ja hoidat tehtävät maaliin saakka.


-Työskentelet tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi.


Ennen kaikkea odotamme sinun ajattelevan liiketoimintalähtöisesti sekä näkevän HR:n roolin liiketoiminnan partnerina ja sisäisenä asiakaspalveluna.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan kaupan alan yrityksen kehitykseen ja menestykseen. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus. Tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä. Meillä pääset osaksi ketterää kasvuyritystä, jossa on aidosti mukava työilmapiiri. Roolissasi pääset vaikuttamaan liiketoimintaprosessien sekä varastomme kehitykseen ja näet työsi tulokset käytännössä.


Tarjoamme työntekijöillemme myös hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Työpaikan sijainti


Toimistomme sijaitsee logistiikkakeskuksemme yhteydessä Mäntsälässä vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta Lahden moottoritien varrella.


Lisätiedot


Kiinnostuitko? Hienoa! Kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Hae tehtävää sähköisen hakemuslomakkeen kautta 21.10.2018 mennessä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Sirpa Huuskonen maanantaina 8.10. klo 10:30-11:30  ja torstaina 11.10 klo 8:30-9:30 puh. 020 7286520.


Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään asti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään heti hakuajan päätyttyä.