(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Oy Eniro Finland Ab / Sentraali

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Miltä kuulostaisi laaja-alainen ja vastuullinen henkilöstöpäällikön tehtävä, jossa pääset rakentamaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia varmistamalla henkilöstömme erinomaisen työntekijäkokemuksen ja kehittämällä HR:n prosesseja edelleen liiketoimintatarpeiden mukaisesti?

Tuotamme reilun 350 hengen voimin laadukkaita asiakaspalveluratkaisuja, numero- ja hakupalveluja sekä myyntiä edistäviä mediaratkaisuja, osana pohjoismaista Eniro-konsernia. Tulet työskentelemään Helsingin pääkonttorillamme valoisissa ja viihtyisissä tiloissa Pitäjänmäessä sekä tukemaan työssäsi luonnollisesti myös muita toimipisteitämme Kajaanissa, Tampereella ja Turussa. Työyhteisömme on rento, välitön ja avulias. Huumori on osa arkeamme - meillä saa olla töissä hauskaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa yrityksemme menestykseen. Me huolehdimme, että saat täyden valmiuden suoriutua tehtävistä samalla kun kasvatat osaamispääomaasi joustavassa ja sinusta välittävässä työyhteisössä.

Tehtäväsi on monipuolinen kokonaisuus sekä operatiivista että strategista

Henkilöstöpäällikkönä vastaat Eniron Suomen yksikön operatiivisista HR-toiminnoista ja niiden kehittämisestä. Yhdessä kahden tiimiläisesi kanssa tavoitteenanne on varmistaa erinomaiset työntekijäkokemukset ja tuottaa sisäistä asiakaspalvelua henkilöstölle erilaisissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Vastuullesi kuuluu HR:n kokonaisuus eli muun muassa osaamisen kehittäminen, rekrytointiprosessi ja työantajakuvan rakentaminen, luottamusmiesyhteistyö, työhyvinvointi ja palkitseminen. Lisäksi toimit työsuojelupäällikkönä sekä koordinoit sisäistä viestintää. Kaikkea ei sinun toki tarvitse tehdä itse vaan tiimisi kanssa jaatte vastuualueet ja kehittämishankkeet. Kaikkea kehittämistä tehdään myös yhteistyössä liiketoimintojen kanssa.

Raportoit tehtävässä talous- ja hallintojohtajalle. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon ja esimiesten kanssa sekä tuot aktiivisesti HR:n näkökulmaa erilaisiin kehittämishankkeisiin.

Tehtävä on monipuolinen kokonaisuus sekä operatiivista että strategista tekemistä. Pääset näkemään koko henkilöstöasioiden kirjon sekä osallistumaan strategisiin kehittämishankkeisiin ja niiden suunnitteluun. 

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävä on laaja-alainen emmekä odota sinun olevan syväosaaja kaikilla osa-alueilla. Hyvät eväät sinulla on roolissa menestymiseen, jos

  • Olet jo kerryttänyt kokemusta monipuolisista HR-kentän tehtävistä sekä operatiivisella että strategisemmalla tasolla 
  • Olet työskennellyt rekrytoinnin ja työnantajakuvan rakentamisen parissa
  • Työlainsäädäntö ja työehtosopimusten tulkinta sekä työsuhteen elinkaareen liittyvät erilaiset tilanteet ovat sinulle hyvin tuttuja
  • Olet toiminut yhteistoiminnassa luottamusmiesorganisaation kanssa
  • Sinulla on kokemusta myös HRD-suunnittelusta tai hankkeista
  • Olet mielellään ollut esimiesroolissa aiemminkin
  • Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto
  • Työotteesi on oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Olet hyvä organisoija ja pystyt työskentelemään tehokkaasti ajoittain myös kiireen keskellä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat myydä näkemyksesi.  
  • Työskentelet sujuvasti myös englanniksi. 

Ennen kaikkea odotamme sinun kuitenkin ajattelevan liiketoimintalähtöisesti sekä näkevän HR:n roolin liiketoiminnan partnerina ja sisäisenä asiakaspalveluna.

Entä seuraavaksi?

Mikäli henkilöstöpäällikön tehtävä vaikutti sinusta kiinnostavalta, olisi hienoa kuulla sinusta lisää!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä itse tehtävästä tai meillä työskentelystä, Johanna Lehtimäki vastaa mielellään niihin. Johannan tavoitat puhelimitse 044 0274957 tai sähköpostitse johanna.lehtimaki@enirofinland.fi

Mikäli olet jo tältä istumalta valmis hakemaan ja kertomaan meille itsestäsi, voit lähettää hakemuksesi kotisivujemme kautta. Hakuaika tehtävään päättyy 24.9.2018.

Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään asti. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään heti hakuajan päätyttyä.