(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ, HELSINKI

Tervetuloa henkilöstöpäälliköksi Colliers International Finlandiin! Tiimimme hakee vahvistusta aktiivisesta, vakuuttavasta ja hyvät yhteistyötaidot omaavasta henkilöstöhallinnon ammattilaisesta. Tehtävä on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan. 

Henkilöstöpäällikkönä tarjoat henkilöstölle laadukasta ja asiantuntevaa palvelua työsuhdeasioissa ja työoikeudellisissa tilanteissa sekä kehität henkilöstöhallinnon prosesseja liiketoimintalähtöisesti. Tuet konserninjohtoa ja esimiehiä kattavalla hr-raportoinnilla. Toimit hr-tiimin esimiehenä vastaten laadukkaasta ja kustannustehokkaasta palvelusta. Vastaat henkilöstöstrategian mukaisesti työsuhteisiin liittyvistä asioista kuten perehdytyksestä, rekrytoinnista, henkilöstön kehittämisestä, palkitsemista ja työhyvinvoinnista. Teet aktiivista yhteistyötä sekä sisäisten asiakkaiden että ulkoisten kumppanien kanssa.

Arvostamme monipuolista kokemusta henkilöstöpäällikön tehtävistä, erityisesti henkilöstön kehittämisestä, työhyvinvoinnista, palkitsemisesta ja raportoinnista. Sinulla on soveltuva tutkinto ja/tai muu koulutus. Omaat hyvät it-valmiudet ja sinulla on sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä organisointi-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Sinulla on itseohjautuva työote ja valmius toimia muuttuvassa ympäristössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja motivoivan tehtävänkuvan ja mahdollisuuden toimia kiinteistöjohtamiseen erikoistuneessa organisaatiossa. Toimistomme on loistavalla sijainnilla Helsingin Pasilassa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Inget numerosta 020 130 2209 ti 4.9 klo 10-12 ja ma 10.9 klo 9-11 tai hanna.inget(at)colliers.com.

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 16.9.2018 mennessä.

Jos huomasit olevasi etsimämme henkilö, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.