(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme nyt osaavaa ja kokenutta

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Henkilöstöpäällikkö johtaa hallinto-osaston 15 työntekijän HR –yksikköä. Henkilöstöpäällikön tehtäväalueeseen kuuluvat palvelussuhdeasiat, yhteistyö ulkoisten palveluntuottajien kanssa, henkilöstön kehittäminen ja työhyvinvoinnin tukeminen sekä työnantajan ja henkilöstön edustuksellinen yhteistoiminta.

Henkilöstöpäällikkö vastaa HR-yksikön yleissuunnittelusta, kehittämisestä ja tavoitteiden toteutumisesta. Lisäksi hän vastaa tehtäväalueensa asioiden valmistelusta ja huolehtii päätösten toimeenpanosta.

Henkilöstöpäälliköllä tulee olla tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys viran tehtäviin. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää virka- ja työehtosopimusasioiden sekä palvelussuhteisiin liittyvän lainsäädännön tuntemusta, hyviä esimies-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä tehtäväalueen kehittämiseksi. Eduksi katsotaan julkishallinnon organisaation toiminnan ja kirkon virka- ja työsuhde-lainsäädännön tuntemus. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen sekä ruotsinkielen vähintään tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Viran kokonaispalkka on työkokemuksesta riippuen 5.043 – 5.800 €/kk. Henkilöstöetuina tarjoamme mm. työterveyspalvelut, tuetun työpaikkalounaan ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.

Virkaan valittavan tulee kirkkolain mukaan olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Virkaan hakeminen tapahtuu KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän kautta 24.8.2018 klo 16 mennessä.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 28.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. hallintojohtaja Margareta Back ti 7.8. klo. 14.30 – 16.00 ja ti 14.8. klo. 11.00 – 12.00, p. 09 2340 2420, margareta.back@evl.fi