(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

HKScan Finland Oy etsii Henkilöstöpäällikköä

Maistiaisia meistä:

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita. Teemme siis asiakkaidemme elämästä maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Huolehdimme samalla kestävyydestä, laadusta ja yhteiskuntavastuusta ja noudatamme pohjoismaisia perinteitämme.

Liityt osaksi työyhteisöä, jossa on 7 000 ihmistä erilaisista taustoista. Sinua tuetaan inspiroimalla, johtamalla ja välittämällä, jotta voit toteuttaa visiotamme työssäsi. Uskomme, että tukemalla työuraa ja ammatillista kasvua ja koko organisaation yhteistyötä voimme tarjota palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

Edelläkävijänä edistämme myönteisiä yhteiskunnallisia ja ympäristövaikutuksia. Arvoketjumme ulottuu tilalta haarukkaan ja tarjoaa runsaasti erilaisia ammatillisia mahdollisuuksia eettisestä eläinten hankinnasta innovatiiviseen kuluttajamarkkinointiin. Kiinnitämme huomiota henkilöstömme kehittymiseen, turvallisuuteen ja terveyteen ja tuemme sinua työssäsi, kun vastaat maailman vaativimman asiakaskunnan kasvaviin tarpeisiin.

Työtehtävä:

Vastaat uuden siipikarjantuotantolaitoksen henkilöstöasioista. Raumalla työskentelee yhteensä vajaat 600 henkilöä siipikarjan teurastuksen, leikkuun ja pakkaamisen parissa. Tuotantolaitoksessa käytettävä uusin teknologia tekee mahdolliseksi innovatiivisten Kariniemen®-uutuustuotteiden kehittämisen konsernin koti- ja vientimarkkinoille.

Henkilöstöpäällikkönä toimit Suomen HR:n johtoryhmän jäsenenä, sekä paikallisen Rauman tuotannon johtotiimin jäsenenä vastaten paikkakunnan operatiivisista henkilöstöasioista, sekä paikallisjohdon ja esimiesten tuesta henkilöstöasioissa. Raportoit tehtävässäsi HKScanin Suomen henkilöstöjohtajalle (VP HR) ja paikallisesti Rauman tuotantolaitoksen johtajalle. Tiimissäsi Raumalla toimii 1-2 HR-generalistia.

Odotamme sinulta:

Toivomme vahvaa osaamista työsuhdeasioista, työehtosopimuksista ja työkykyjohtamisesta. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Olet rohkea ja sitoutunut viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka, ja myös kiinnostunut kehittämään toimintaa sekä innostunut löytämään uusia ratkaisuja.

Keskeiset vastuualueet:

  • Tuotantolaitoksen työsuhdeasioiden hoitaminen
  • Työhyvinvoinnin edistäminen yhteistyössä paikallisen työterveyshuollon ja muun organisaation kanssa
  • Rekrytointi ja resurssoinnin suunnittelu ja kehittäminen yhdessä liiketoiminnan kanssa
  • Ammatillisen osaamisen kehittäminen
  • Esimiestyön tukeminen ja kehittäminen
  • HKScanin HR-prosessien ja toimintamallien käytäntöön vieminen vastuualueeseesi kuuluvassa tuotantoyksikössä

Sinä voit odottaa meiltä:

Keskitymme vahvasti työntekijöihimme, koska uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä. Johtajamme tiedostavat, että meillä on osaava henkilöstö. Opimme toisiltamme ja kasvamme yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa muut.

Lisätietoja

Rekrytoinnista antaa lisätietoja Compass Human Resources Groupin konsultti Sini Kalalahti numerossa 010 320 2417 tai kysy sähköpostitse sini.kalalahti@compasshrg.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.6 mennessä oheisen linkin kautta: https://bit.ly/2JdjZup