(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Kaslink Foods

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Ammattitaitoinen ja aikaansaava henkilöstöpäällikkö saa paikan

Haluatko olla rakentamassa menestyksekästä liiketoimintaa yhdessä ylimmän johdon kanssa? Olet valmis tekemään perusteltuja päätöksiä ja sinulla on kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin? Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet oma-aloitteinen? Sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ja toimit ratkaisukeskeisesti? Jos tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö!

Henkilöstöpäällikkönä toimit tiiviisti liiketoimintamme ytimessä ja olet yrityksemme johtoryhmän jäsen. Vastaat työsuhteen elinkaaren hallinnasta ja tukemisesta Suomen lainsäädännön ja käytössä olevien työehtosopimusten mukaisesti ja toimit HR-järjestelmän pääkäyttäjänä. Vastaat työhyvinvoinnin tukemisesta yhteistyössä johdon ja esimiesten kanssa. Neuvottelet paikallisesti luottamushenkilöiden kanssa ja olet työsuojelutoimikunnan jäsen. Vastaat henkilöstön kehittämisen tukemisesta ja koordinoinnista sekä henkilöstötutkimuksen toteuttamisesta. Osallistut aktiivisesti sisäisen viestinnän tukemiseen ja toteuttamiseen yhteistyössä viestintäpäällikön kanssa. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vähintään 3-5 vuoden työkokemusta päällikkötason henkilöstöhallinnon tehtävissä.

Tarjoamme sinulle jatkuvasti kehittyvän työympäristön ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset luomaan ja kehittämään prosesseja. Tueksesi saat huumorintajuisen ja rennon työyhteisön. Toimipisteesi sijaitsee Kouvolassa.  

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 16.5.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuomas Kukkonen, puh. 040 591 2753, 15. ja 16.5. klo 14.00–17.00.