(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Teollisuusliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Teollisuusliitossa työskentelee n. 230 ammattilaista, joista suurin osa Helsingissä. Haemme Helsingin keskustoimistoon vakituiseen työsuhteeseen

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit johdon tukena strategisessa henkilöstöjohtamisessa sekä kehität pitkäjänteisesti liiton työkulttuuria ja työhyvinvointia. Vastaat henkilöstösuunnittelusta, rekrytoinnista ja työsuhdeasioista sekä esimiesvalmennuksesta ja osaamisen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös sisäisten palvelujen organisointi. Teet tiivistä yhteistyötä työterveyshuollon, työsuojelun ja henkilöstön kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja usean vuoden kokemusta henkilöstöjohtamisen tehtävistä, HR-prosessien ja työsuhdeasioiden hallintaa, ratkaisukeskeistä ja kehittävää toimintatapaa sekä hyviä yhteistyö- ja neuvotteluvalmiuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja näköalapaikan työmarkkinoilla, hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet, joustavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-etuudet ja vakaan työnantajan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 18.3.2018 mennessä Personnelin Internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.