(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö
Suomen Palloliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Suomen Palloliitto on historiansa suurimman muutoksen edessä, kun tammikuussa 2018 kokoontunut ylimääräinen liittokokous hyväksyi uuden hallintomallin sekä toimintamallin, jossa sekä piirien että keskustoimiston henkilöstö toimivat jatkossa yhtenäisesti samassa organisaatiossa 1.1.2020 alkaen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tällä hetkellä itsenäisesti toimivien piirien henkilöstö siirtyy keskustoimiston henkilöstön kanssa saman työnantajan Suomen Palloliitto ry:n palvelukseen vuoteen 2020 mennessä.

Etsimme uuteen tehtävään

HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Perustat henkilöstötoiminnon Palloliittoon ja toimit kokonaisvaltaisesti henkilöstöasioista ja niiden kehittämisestä vastaavana ammattilaisena. Vastaat henkilöstösuunnittelusta, HR-järjestelmien ja –prosessien kehittämisestä sekä työsuhdeasioista. Uuden organisaation henkilöstöstrategian luominen ja sen jalkauttaminen on työsi alkuvaiheessa keskeisessä asemassa. HRD-toiminnot kuuluvat myös toimenkuvaasi ja toimintamuotojen kehittäminen sekä ylläpito rekrytoinneista aina YT-prosessiin asti ovat vastuullasi. Pääasiallinen toimipisteesi on Helsingissä ja raportoit suoraan Palloliiton pääsihteerille.

Henkilöstöpäällikön tehtävä edellyttää sinulta itsenäistä otetta, valmiutta kääriä hihat sekä keskittymistä olennaiseen. Olet kokenut HR-ammattilainen ja tiedät, miten henkilöstötoiminto rakennetaan niin, että se palvelee organisaatiota parhaalla mahdollisella tavalla. Uuden organisaation rakennusvaiheessa henkilöstön osaamiskartoituksen ja uudelleenkoulutuksen sekä -sijoittelun suunnittelu tulee olemaan vastuullasi.

Sinulla on akateeminen tehtävään soveltuva koulutus ja pystyt toimimaan sujuvasti sekä englanniksi että ruotsiksi. Olet tehokas, päätöksentekokykyinen ja siedät painetilanteita. Omalla toiminnallasi edistät organisaation sisäistä viestintää ja rakennat tulevaisuuden Palloliittoa. Seurojen Palloliitto -kehitysohjelman mukaisesti tehtäviisi kuuluu olla seurojemme tukena ja tuoda käyttöön asiantuntemustasi seurakenttäämme. Arvostamme seura- ja järjestömaailman tuntemusta sekä aiempaa kokemusta työskentelystä HR-tehtävissä mittavien organisaatiomuutosten yhteydessä.

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveineen 27.2.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@mm-rekrytointi.fi. Merkitse viestiisi tunnukseksi ”Palloliitto henkilöstöpäällikkö”.

Mahdollisiin lisätietoja koskeviin tiedusteluihin vastaa yhteistyökumppanimme Mikko Markkanen, MM – Rekrytointi Oy, 050 385 1714.