(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö (Turku)
Pharmatest Services

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Pharmatest Services on prekliinisiä tehokkuustutkimuspalveluja tarjoava sopimustutkimusyritys, joka on erikoistunut syöpä- ja luustosairauksiin kehitettävien lääkeainekandidaattien testaamiseen. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta www.pharmatest.com.

Haemme nyt henkilöstöpäällikköä Turkuun vakituiseen työsuhteeseen.

Henkilöstöpäällikkönä vastaat yrityksen päivittäisistä henkilöstöasioista sekä HR -käytäntöjen ja -prosessien kehittämisestä. Keskeiset tehtäväsi liittyvät mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen, rekrytointeihin, tiedottamiseen, koulutussuunnitteluun sekä työhyvinvoinnin kehittämiseen. Vastaat myös työsuhteisiin, työterveydenhuoltoon ja palkkauskäytäntöihin liittyvistä asioista. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä ylimmän johdon kanssa ja osallistut henkilöstöhallinnon edustajana johtoryhmän kokouksiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulutasoista koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta monipuolisista HR -tehtävistä, mieluiten asiantuntijaorganisaatiosta. Lisäksi toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rekrytoinneista, työlainsäädännön sekä työehtosopimusten (erityisesti kemian alan) tuntemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-,organisointi- ja päätöksentekotaidot ja pystyt toimimaan tehokkaasti ja itsenäisesti myös kiireen keskellä.

Tarjoamme monipuoliset ja haastavat työtehtävät hyvässä työyhteisössä kansainvälisten projektien parissa.

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 23.9.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Henkilöstöpäällikkö". Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.