Henkilöstöpäällikkö / Tredu
Toisen asteen koulutus / Tredu Serviisi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme henkilöstöpäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen. Henkilöstöpäällikkö toimii Tredun johtoryhmän jäsenenä ja henkilöstö- ja hallintopalveluiden henkilöstön esimiehenä. Henkilöstöpäällikön tehtävänä on henkilöstöjohtamisen ja -prosessien sekä työturvallisuuden johtaminen ja kehittäminen. Hän vastaa strategisten linjausten mukaisesta henkilöstösuunnittelusta, osaamisen kehittämisen suunnittelusta ja kehittämistoimenpiteiden toimeenpanosta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään kokemusta henkilöstö- ja hallintopalveluiden johtamisesta ja kehittämisestä, kokemusta palvelussuhdeasioiden hoitamisesta sekä osaamisen johtamisesta.

Eduksi katsotaan kokemus strategisesta ja ennakoivasta henkilöstösuunnittelusta, ammatillisen koulutuksen tuntemus sekä kunnallisen päätöksentekojärjestelmän ja lainsäädännön tuntemus.

Arvostamme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, kykyä viedä asioita tuloksellisesti ja pitkäjänteisesti eteenpäin sekä hyviä yhteistyö-, verkosto- ja vuorovaikutustaitoja.

Valinnan yhteydessä voidaan käyttää soveltuvuusarviointeja. Hakemuksen yhteydessä mainitut tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Palvelussuhde alkaa 19.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopalvelujohtaja Kristiina Karppi p. 040 8652 520, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 9.3.2021. Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Hallintopalvelujohtaja Kristiina Karppi p. 040 8652 520, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot