(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö Tilastokeskukseen
Tilastokeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme henkilöstöpäällikköä vakituiseen virkaan hallinto-tulosyksikköön. Henkilöstöpäällikkö toimii henkilöstö- ja lakipalvelut vastuualueen esimiehenä. Vastuualueelle kuuluu palvelussuhdeasioista, henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisestä ja muusta henkilöstöhallinnosta vastaaminen. Lisäksi vastuualueen tehtäviin kuuluvat viraston työnantajatehtävät, lakipalvelut, asian- ja asiakirjahallinta sekä yleishallinto.
Henkilöstöpäällikkö johtaa ja kehittää vastuualueensa toimintaa sekä vastaa viraston henkilöstöhallinnon prosessien ohjauksesta ja kehittämisestä, virka- ja työehtosopimuksen tulkinnoista, osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisestä sekä osallistuu viraston henkilöstöpolitiikan suunnitteluun.

Tarjoamme
- haasteelliset ja monipuoliset työtehtävät jatkuvasti kehittyvässä asiantuntijaorganisaatiossa
- kehittymistä tukevan työyhteisön
- nykyaikaiset työvälineet, toimintatavat ja työskentelytilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
- näköalapaikan valtion tilastotoimeen.

Hakijalta odotamme

- ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
- vahvaa kokemusta laaja-alaisista ja vastuullisista HR-tehtävistä sekä kykyä ohjata viraston henkilöstöasioita ml. neuvottelutoiminta
- virka- ja palvelussuhteen ehtojen ja HR-prosessien tuntemusta sekä kokemusta työ- ja virkamieslainsäädännön soveltamisesta
- hyvää johtamis- ja esimieskykyä
- hyviä yhteistyötaitoja, kehittämisorientoituneisuutta, palveluhenkisyyttä, ratkaisuhakuisuutta sekä päätöksenteko- ja paineensietokykyä.

Työssä tarvittava kielitaito

Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi edellytetään vähintään hyvää englannin kielen taitoa.

 

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   1.11.2019
tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   16.9.2019 15:00

ID:   28-972-2019