(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö / Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020


Tekonivelsairaala Coxa Oy on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää noin 300 alan huippuosaajaa. Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan. Yksilöllisen, tutkitun ja erittäin korkealaatuisen hoidon ansiosta voimme tarjota potilaillemme uuden mahdollisuuden liikkumisen iloon. Lisäksi Coxan potilasturvallisuus on kansainvälisesti tarkasteltuna alansa huippuluokkaa.

Haemme uudistettuun tehtävään osaavaa ja kehitysmyönteistä

Henkilöstöpäällikköä

vastaamaan organisaatiomme strategisesta ja operatiivisesta HR-johtamisesta. Tehtäviisi kuuluu HR-toimintojen kehittäminen kokonaisuudessaan sisältäen rakenteiden ja käytänteiden yhdenmukaistamisen sekä toiminnan pitkäjänteisen suunnittelun. Tuet ja sparraat esimiehiämme arjen johtamistilanteissa mahdollistaen heille hyvät esimiestyön edellytykset. HR-raportointi, palkkajärjestelmien kehittäminen sekä työsuhdeasiat sisältyvät tehtäviisi. Palkanlaskentamme toteutetaan ulkoisen yhteistyökumppanin toimesta. Kuulut johtoryhmään, toimit henkilöstösihteerin esimiehenä ja raportoit toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vankkaa useiden vuosien aikaisempaa HR-kokemusta sekä näyttöjä HR-prosessien johtamisesta ja kehittämisestä. Aikaisempi kokemus työsuhde- ja TES-asioista on edellytys tehtävässä menestymisessä. Koet niin strategisen suunnittelun ja laajempien kehityshankkeiden kuin arjen HR-rutiinienkin parissa työskentelyn mielekkäänä. Luot proaktiivisen innostavalla ja jämptillä otteella selkeyttä ja johdonmukaisuutta toimintaan itsekin "kädet savessa" työskennellen. Hoidat kokemuksen tuomalla varmuudellasi haastavatkin neuvottelutilanteet yhteistyötä rakentaen. Olet vahva tiimipelaaja ja omaksut vaivattomasti potilaskeskeisen ajattelumme.

Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden uudistetussa positiossa asiantuntijaorganisaatiossamme, jossa panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin, osaamiseen ja kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Kristiina Michelsson ma 17.2. klo 14:30–15:30 puh. 050 409 8480 sekä MPS-konsultti Hanna Nyqvist ma 17.2. ja pe 21.2. klo 13–14 puh. 020 746 9421. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 1.3.2020 mennessä.