(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haemme Tampereen toimistolle henkilöstöpäällikköä, jonka vastuulla on Comatec Groupin Suomen toimintojen henkilöstöhallinto.

Tehtävässäsi toimit esimiesten tukena henkilöstöasioissa, henkilöstösuunnittelussa sekä toimit asiantuntijana rekrytointiprosesseissa. Huolehdit työsuhdeasioista työntekijän koko työsuhteen elinkaaren ajan. Lisäksi tehtäviisi sisältyy hr-viestintää sekä työhyvinvointiin ja työterveyteen liittyviä asioita. Vastuullasi on muutaman hengen henkilöstötiimi ja palkkahallinto. Olet johtoryhmän jäsen.

Pystyt yhdessä tiimisi kanssa antamaan panoksesi konsernin henkilöstöstrategiaan liittyvissä asioissa. Olet etsimämme henkilö, jos omaat monipuolista työkokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä ja haluat kehittyä vastaavassa tehtävässä edelleen. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta yrityskauppoihin liittyvistä yritys- ja henkilöstöjärjestelyistä. Olet ollut myös mukana kehittämässä työnantajamielikuvaa ja rekrytointiviestintää.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai muu vastaava koulutus sekä näyttöjä onnistuneesta työstä henkilöstöhallinnon eri osa-alueilla. Palveluhenkisyys on sinulle luontaista ja toimintaotteeltasi olet yhteistyökykyinen, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot. Pärjäät myös englannin kielellä. Raportoit konsernin toimitusjohtajalle.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 23.11.2020 rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Marja Semi puhelimitse (040 540 6897) 13.11.2020 klo 13-14 sekä 19.11. klo 10-11 tai sähköpostitse (marja.semi@comatec.fi).