Henkilöstöpäällikkö / Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue
Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2021

Tule johtamaan ja kehittämään Tampereen kaupungin Soten HR-palveluja!

Haemme henkilöstöpäällikköä vakituiseen toimeen sosiaali- ja terveyspalveluihin. Tampere on dynaaminen ja vetovoimainen kaupunki, jossa pääset luomaan uutta vireässä toimintaympäristössä. Sinulla on mahdottoman mukavat työkaverit, asiantunteva henkilöstö ja luotettava tiimi tukenasi.

Henkilöstöpäällikkö toimii SoteHR-tiimin esimiehenä ja kuuluu sosiaali- ja terveyspalvelujen johtoryhmään. Henkilöstöpäällikkö toimii HR-vastaavana konsernin henkilöstöyksikön ja soten välillä, osallistuu kaupungin HR-verkoston työskentelyyn sekä muuhun verkostoyhteistyöhön (mm. Pirkanmaan HR-verkosto). Tiimiesimiehenä henkilöstöpäällikkö vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen henkilöstöhallinnon palvelujen ja prosessien johtamisesta ja kehittämisestä, palvelualueen henkilöstöasioiden kokonaiskoordinoinnista ja yhteensovittamisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää monipuolisia suunnittelu- ja kehittämistaitoja sekä vahvaa osaamista henkilöstöhallinnon eri osa-alueilta. Työssä edellytetään laajojen kokonaisuuksien hallintaa, toiminnan tunnuslukujen analysointia ja talousosaamista. Tehtävässä menestymiseksi on tärkeää ymmärtää palveluliiketoimintaa, omata strategista kyvykkyyttä sekä ennakointi- ja innovointitaitoja. Muuttuvassa toimintaympäristössä osana tehtävää on sote-uudistuksen valmistelu. Toivomme sinulta kykyä innostaa ja osallistaa henkilöstöä sekä kykyä rakentaa vahvoja kumppanuus- ja yhteistyöverkostosuhteita.

Kelpoisuusvaatimuksina ylempi korkeakoulututkinto, kokemus vaativista esimies- ja johtotehtävistä sekä hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät ICT-taidot.

Jos tunnistit itsesi, lähetä rohkeasti hakemuksesi 13.8.2021 mennessä.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämisjohtaja Anniina Tirronen 19.7.-30.7.2021 klo 8.30-16.30, puh. 040 801 6378, sähköpostitse anniina.tirronen(at)tampere.fi ja HR-suunnittelija Susanne Backlund 12.-13.7.2021 klo 11.00-13.00, puh. 040 806 4011, sähköpostitse susanne.backlund(at)tampere.fi.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämisjohtaja Anniina Tirronen 19.7.-30.7.2021 klo 8.30-16.30, puh. 040 801 6378, sähköpostitse anniina.tirronen(at)tampere.fi ja HR-suunnittelija Susanne Backlund 12.-13.7.2021 klo 11.00-13.00, puh. 040 806 4011, sähköpostitse susanne.backlund(at)tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot