Henkilöstöpäällikkö / Lukiokoulutus
Tampereen kaupunki, Lukiokoulutus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Tampereen kaupungin lukiot ovat opintotarjonnaltaan monipuolisia ja vetovoimaisia oppilaitoksia. Lukiokoulutuksen kokonaisuus sisältää sekä nuorten että aikuisten lukiokoulutuksen, oppivelvollisuusiän ylittäneiden perusopetuksen sekä lukioon valmentavan koulutuksen. Lukio-opetusta järjestetään kuudessa päivälukiossa ja yhdessä aikuislukiossa. Tampereen kaupungin lukioilla on viisi valtakunnallista erityistehtävää: kuvataide ja design, urheilu, luonnontieteet, musiikki ja musiikkiteatteri sekä englanninkielinen IB-opetus. Koulutuksen järjestäjän omia opetussuunnitelmallisia painotuksia ovat matematiikka-tekniikka ja Eurooppa-linja. Tutkintoon tähtääviä opiskelijoita kaupungin päivälukioissa on noin 3500 ja aikuislukiossa 500. Lukiokoulutuksen henkilöstömäärä on kokonaisuudessaan noin 300.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen henkilöstöpäällikköä.

Henkilöstöpäällikkö vastaa lukiokoulutuksen palveluryhmän hallinto- ja henkilöstöprosesseista ja niiden kehittämisestä yhdessä johdon ja esimiesten kanssa. Tehtävä-alueelle kuuluvat työsuojeluasiat sekä riskienhallinta, tilat, ict- ja tietosuoja-asiat ja hankinta-asiat. Henkilöstöpäällikkö tukee työllään lukiokoulutuksen palveluryhmän toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto.

Eduksi katsotaan kokemus strategisesta ja ennakoivasta henkilöstösuunnittelusta. Lisäksi eduksi katsotaan virka- ja työehtosopimusten tuntemus sekä kunnallisen päätöksentekojärjestelmän ja lainsäädännön tuntemus. Työssä suoriutumisessa tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista ilmaisu- ja viestintätaitoa.

Valinnan yhteydessä voidaan käyttää soveltuvuusarviointeja.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi mahdollisimman tarkasti ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa lukiokoulutuksen johtaja Jorma Suonio, puh. 050 330 2078, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 21.4.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa lukiokoulutuksen johtaja Jorma Suonio, puh. 050 330 2078, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1442044
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere