(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Saatko onnistumisen elämyksiä auttamalla esimiehiä ja henkilöstöä menestymään työssään? Haluatko olla mukana rakentamassa energisoivaa työyhteisöä ja toteuttamassa strategiaamme? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö:
 
Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala etsii joukkoonsa HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖÄ
 
Haemme kokenutta ja intohimoisesti HR-työtään tekevää henkilöstöpäällikköä toimialan johdon ja esimiesten kumppaniksi. Henkilöstöpäällikkö on toimialan johtoryhmän jäsen ja osallistuu kaupunkiyhteisen henkilöstöpolitiikan valmisteluun yhdessä kaupunkitasoisen HR-johtotiimin kanssa. 
 
Henkilöstöpäällikkönä tuet toimialan johtoa ja esimiehiä kaupunkistrategian mukaisissa teemoissa, kuten strategisessa henkilöstösuunnittelussa ja osaamisen johtamisessa, mahdollistaen esimiesten ja henkilöstön työssä onnistumisen. Olet avainasemassa kehittämässä välittävää ja luottamukseen perustuvaa työ- ja toimintakulttuuriamme sekä varmistamassa asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittymistä. Vastaat HR-prosessien ja kehityshankkeiden jalkauttamisesta omalla vastuualueellasi ja johdat työssäsi toimialan henkilöstöpalvelua, jossa työskentelee 11 HR ammattilaista. Vastaat johtamasi henkilöstöpalvelun tavoitteiden saavuttamisesta. 

Pääset mukaan rakentamaan Helsingistä maailman toimivinta kaupunkia ja kehittämään kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan henkilöstökokemusta, jotta kaupunkilaiset saavat meiltä parasta palvelua. Tarjoamme loistavan työyhteisön ja porukkahengen, hyvät koulutusmahdollisuudet sekä mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen ja laaja-alaisiin työhyvinvointia tukeviin palveluihin.