(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö Keskiselle vakituiseen työsuhteeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018Työn kuvaus:
  Asiakkaamme, Veljekset Keskinen Oy, on Suomen suurin ja tunnetuin tavaratalo sekä Suomen suosituin matkailukohde yli 6 miljoonan vuosittaisella kävijällä. Tuurissa sijaitseva matkailukohde käsittää Tavara- ja Ruokapuodin, lukuisia ravintoloita, karavaanialueen ja hotellin.

Haemme Veljekset Keskinen Oy:lle henkilöstöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Pääset työssäsi vaikuttamaan henkilöstön onnistumiseen ja tavaratalon tulevaisuuden menestykseen.
 
Henkilöstöpäällikkönä vastaat yrityksen henkilöstön työhyvinvoinnista ja kehittämisestä. Työtehtäviisi kuuluvat työsuhdeasioiden hoitaminen, rekrytointi, yhteistyö eri viranomaisten kanssa (mm. työeläkeyhtiö, työterveyshuolto, työnantaja- ja työntekijäliitot, verottaja, te-keskus, palkanlaskenta, oppilaitokset ja koulutusorganisaatiot), henkilöstöresurssien varmistaminen ja esimiesten tukeminen. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä ylimmän johdon kanssa ja osallistut henkilöstöhallinnon edustajana johtoryhmän kokouksiin.
 
Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on kattava kokemus vastaavasta tehtävästä ja siihen liittyvästä kehittämisestä. Kokemuksen lisäksi kaupallinen koulutustausta sekä ymmärrys resurssitarpeen kausiluonteisuudesta, työvuorosuunnittelusta, keskeisestä työlainsäädännöstä ja tes-asioista antavat henkilölle hyvän pohjan toimia henkilöstöpäällikkönä ja johtaa HR-tiimiä.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa innostusta henkilöstöasioita kohtaan, hyviä vuorovaikutus-, organisointi-, neuvottelu- ja päätöksentekotaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Lisäksi työ vaatii joustavuutta työaikojen suhteen mm. sesonkien ja tapahtumien aikana.
 
Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset pitkäjänteisesti kehittämään Veljekset Keskinen Oy:n henkilöstöasioita. Veljekset Keskinen Oy:ssä työskentely on monipuolista ja töitä tehdään kunnianhimoisesti ”kyläkauppahengellä”.
 
Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 21.10.2018. Hausta vastaa Adecco Vaasan Senior HR Consultant Nina Vesavuori (nina.vesavuori@adecco.fi, puh. 050 383 0168).

Asiakkaan tehtävänimike:  Henkilöstöpäällikkö


Sijainti:  TUURI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Nina Vesavuori


Toimipaikka:  Vaasa