(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020
Mustankorkea on neljän kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattikäyttöön. Mustankorkean liikevaihto oli vuonna 2019 noin 18,6 M€ ja yhtiömme työllistää tällä hetkellä 45 henkeä. www.mustankorkea.fi
Etsimme nyt Henkilöstöpäällikköä Mustankorkea Oy:lle Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen. Viihtyisä ja moderni toimisto sijaitsee aivan keskustan tuntumassa Kivääritehtaalla. Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus on mielellään joulukuun alussa.

Mitä etsimme?

Etsimämme henkilö on monipuolinen HR-alan ammattilainen, jolla on useamman vuoden kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä ymmärrys työsuhdeasioista. Osaamisalueeseesi kuuluvat muun muassa palkanlaskentaprosessi ja työsuhdelainsäädäntö. AVAINTES tuntemus on plussaa, mutta pärjäät hyvin, jos olet tottunut tulkitsemaan työehtosopimuksia. Arvostamme myös aiempaa kokemusta erilaisista hr-järjestelmistä ja ohjelmistoista sekä Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä.
Sinulla on innostunutta ja kehittämislähtöistä asennetta sekä käytännöntason kokemusta HR-tehtäviin. Osaat priorisoida töitäsi ja hallita useita laajoja tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti. Joukkoon sopii avoin ja sosiaalinen persoona, joka on rohkea sekä päättäväinen työssään ja uskaltaa tuoda asiat esille työyhteisössä. Viestit sujuvasti ja selkeästi suomen kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. 

Vastuualueenasi ovat

Henkilöstöpäällikkönä vastaat henkilöstöasioiden ja -prosessien laatimisesta ja näihin liittyvistä kehittämisprojekteista. Vastuullasi on palkanlaskentaprosessi ja yhteistyö ulkoistetun palkanlaskennan kanssa. Tuet koko organisaatiota työsuhde-, työhyvinvointi- ja osaamisen kehittämisen asioissa. Vastaat sisäisestä viestinnästä HR-asioissa ja toimit myös työterveyshuollon yhteyshenkilönä. Koordinoit yrityksen rekrytointiprosesseja ja teet myös yhteistyötä työsuojelupäällikön kanssa.

Asiakkaamme tarjoaa

Sinulle mahdollisuuden työllistyä näihin mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin, joissa pääset kehittämään ja vaikuttamaan koko organisaation toiminnan kehittymiseen. Saat vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän mukavassa ja rennossa työyhteisössä. Asiakkaamme tarjoaa sinulle erinomaiset työsuhde-etuina muun muassa kattavan työterveyshuollon ja mahdollisuus erilaisiin koulutuksiin. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään monipuolisesti asiantuntijuuttasi henkilöstöhallinnon saralla.
Olisitko sinä asiakkaamme uusi Henkilöstöpäällikkö? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 28.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, vaikka hakuaika ei olisi vielä päättynytkään. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 21.10. klo 13 - 15 ja 23.10. klo 12 - 15 välisenä aikana.