HENKILÖSTÖPÄÄLLIKKÖ, HRD
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Tule osaksi MTK:n ja Viestimedian tiimejämme vastaamaan henkilöstöjohtamisemme ohjauksesta, seurannasta ja kehittämisestä sekä osaamisen ja oppimisen johtamisen toteuttamisesta.

Tavoitteenamme on hoitaa henkilöstöhallintoon ja osaamisen kehittämiseen liittyvät asiat ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja hyvässä hengessä. Etsimme molemmille vahvasti uusiutuville organisaatioille yhteistä, kokenutta HR-ammattilaista.

Vastaat henkilöstöjohtamisemme ohjauksesta, seurannasta ja kehittämisestä sekä osaamisen ja oppimisen johtamisen toteuttamisesta. Olet kokenut esimiestyön kehittäjä ja muutosprosessien läpiviejä yhdessä toimivan johdon kanssa. Toimit vahvana tukena esimiehille ja vastaat esimiestyömme kehittämisestä sekä työyhteisövalmennuksistamme. Viet sujuvasti läpi vuosittaisen kehityskeskusteluprosessimme ja säännölliset henkilöstötutkimuksemme sekä laadit niiden pohjalta esitykset kehittämistoimiksi. Vastaat lakisääteisten henkilöstösuunnitelmien ja ohjelmien laadinnasta sekä niiden toteuttamisesta ja toimit työsuojelupäällikkönä. Työhyvinvointiin liittyvien ohjelmien suunnittelu ja toteuttaminen ovat osa tehtäviäsi. 

Hoidamme HR-asioita kahden henkilöstöammattilaisen ja palkanlaskijan toimesta. Työparinasi tulee jatkossa toimimaan enemmän HRM-asioihin keskittyvä ammattilainen, joka vastaa työsuhdeasioista TES-tulkintoineen, palkkauspolitiikasta ja HR-järjestelmistä sekä toimii palkkahallinnon varahenkilönä yhdessä laskentapäällikkömme kanssa. HR-tiimimme on osa talous- ja henkilöstöhallinnon yksikköämme.

Toivomme sinulta usean vuoden laaja-alaista ja menestyksellistä kokemusta henkilöstöhallinnon eri tehtävistä.  Olet monipuolinen ja määrätietoinen esimiestyön, osaamisen ja toimintatapojen käytännönläheinen kehittäjä. Ymmärrät myös, kuinka HR-järjestelmät pystyvät osaltaan tukemaan tavoitteitamme sekä olet toteuttanut niitä koskevia kehitysprojekteja. 
Arvostamme tavoitteellista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä näyttöjä liiketoimintalähtöisestä henkilöstöjohtamisesta. Olet helposti lähestyttävä, mutta päämäärätietoinen. Toimit vastuullisesti sekä ratkaisukeskeisesti erilaisten ihmisten ja esimiesten kanssa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän sekä merkittävän edunvalvontajärjestön että menestyksekkään mediatalon toimintoja kehittävässä roolissa, jossa pääset kasvattamaan ammatillista osaamistasi. Päätoimipaikkamme on Maalaistentalossa Helsingin ydinkeskustassa. Etätyöskentely on osa nykyaikaista työelämää ja hallitset sen johtamisen.

Lisätietoa tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Annukka Tervo, puh. 041 539 6333 ja Marika Alakare, puh. 040 661 3371 sekä MTK:n talousjohtaja, Viestimedia Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja Heikki Laurinen, puh. 040 520 0260 to 25.2. sekä ti 2.3. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 7.3.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-15888.
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot