(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö HR Flow -palveluun
Accountor HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Jos moderni HR-työ on intohimosi ja innostut digitaalisten ratkaisujen ja hyvän henkilöstöjohtamisen yhdistämisestä, jatkathan lukemista. Olisitko sinä meidän tuleva

Henkilöstöpäällikkö HR Flow -palveluun

ohjaamaan asiakasorganisaatioitamme henkilöstötyössä sekä ottamaan käyttöön uudenlaista HRaaS-palveluamme asiakkaidemme luona? HR Flow on jatkuvasti kehittyvä suunnannäyttäjäpalvelu, joka yhdistää modernilla tavalla henkilöstötyön digitaaliset ratkaisut ja HR-palvelut. Parhaiden käytäntöjen pohjalta digitalisoitu HR Flow-palvelumme tukee muun muassa pk-yritysten perehdytystä, tavoite- ja kehityskeskusteluja, varhaista välittämistä sekä työsuhteen elinkaaren, lomien ja poissaolojen hallintaa. HR Flow -palvelu skaalautuu ketterästi myös esimerkiksi rekrytoinnin, valmennusten, työajanhallinnan ja palkanlaskennan palveluihin. Toivomme saavamme sinut mukaan joukkoomme kehittämään palveluamme ja auttamaan asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tehokkaiden ja laadukkaiden HR-käytäntöjen mahdollistamana!

Mistä työsi koostuu?

Pääset vaikuttamaan henkilöstöpäällikkönä useassa asiakasorganisaatiossamme. Päivittäisessä työssäsi olet konsultoimassa ja tukemassa PK-yritysten johtoa, esimiehiä ja työntekijöitä erilaisissa henkilöstökysymyksissä sekä varmistamassa uusien prosessien sujuvaa käyttöönottoa HR Flow-järjestelmäratkaisuidemme avulla.
Olet siis vastuullisessa tehtävässä, työskentelemässä HR:n ytimessä, luomassa asiakkaillemme sekä uudenlaista tapaa tehdä HR:ää että erinomaista asiakaskokemusta. Kuulostaako mielenkiintoiselta?

Mitä toivoisimme sinulta?

Toivomme, että sinulla on kokemuksesi kautta laajaa HR-osaamista sekä näkemystä HR-työn vaikuttavuudesta erilaisissa ympäristöissä tai organisaatioissa. Sinua innostavat digitalisaation tuomat mahdollisuudet aidosti. Kokemuksesi HR-järjestelmistä sekä HR- ja palkkaprosessien kehittämisestä auttavat sinua menestymään hyvin työssäsi. Jos sinulta löytyy Mepco-osaamista, olisi se erinomainen lisäetu.

Muuntautumiskykysi ansiosta vaihtuvat tilanteet eivät säikäytä sinua, vaan pystyt toimimaan vakuuttavalla, konsultoivalla ja palveluhenkisellä otteella erilaisten asiakkaidemme luona, eri tilanteissa. Nautit HR-prosessien, käytäntöjen ja palveluiden kehittämisestä sekä muutosten läpiviennistä. Teemme HR Flown parissa töitä tiimissä, joten toivomme, että myös sinä innostut uudistavasta ja joustavasta tiimityöstä. Jos tämän lisäksi olet itseohjautuva ja priorisointikykyinen, joustava ja aloitteellinen, uskomme että viihdyt meillä.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Vastuullisia ja vaihtelevia työtehtäviä HR-alan vahvassa kasvuyhtiössä, jossa yhdistämme HR-alan parhaan osaamisen ja ratkaisut. Pääset kehittämään HR Flow -palvelukokonaisuutta sekä hyödyntämään osaamistasi vastuullisessa asemassa. Tukenasi ovat kokeneet kollegat, alan parhaat käytännöt sekä sadan hengen osaajaverkostomme. Accountor HR4:läisistä löytyy henkilöstötyön, rekrytoinnin, palkkapalveluiden, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia. Työssä oppimisen lisäksi pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.
Kuulumme osaksi kansainvälistä Accountor-konsernia ja teemme tiivistä yhteistyötä Accountorin muiden yhtiöiden kanssa palveluratkaisujen kehittämisessä. Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Espoon Keilaniemessä.

Minkälaista on työskennellä meillä? 

Me uskomme, että hyvällä henkilöstöjohtamisella tuotamme erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin omassa työyhteisössämme kuin asiakastyössä. Organisaatiomme on moderni ja ihmisläheinen. Arvomme ohjaavat työtämme vahvasti. Meille luottamus ja arvostus toistemme työtä kohtaan on tärkeää ja olemme rohkeita tekemään asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Meille kaikille Accountor HR4:läisille on tyypillistä positiivinen ja kehittävä ote kaikkeen tekemiseen sekä kyky vaivattomasti sopeutua ja asettua asiakkaan tilanteeseen. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta.

Voisimmeko me tässä tarjota sinulle etsimäsi mahdollisuuden?

Kerrothan meille itsestäsi mahdollisimman pian hakemuksen ja cv:n kautta, odotamme innolla. Toivomme kuulevamme sinusta viimeistään keskiviikkona 12.6.
Lisätietoja työtehtävistä, kulttuuristamme ja HR-Flowsta antavat mielellään HR Flow:n kehitystä luotsaava Eija Kaarto, p. +358 40 506 6116 (parhaiten tavoitettavissa ke 5.6. klo 15-16, to 6.6. klo 15-16 ja pe 7.6. klo 12-13) sekä muina aikoina rekrytointikonsulttimme Ilona Järventaus-Kiiski, p. 050 5376213.

Lue lisää HR Flow -palvelusta täältä