(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö, HR Business Partner
Business Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Business Finland etsii huippuosaajia auttamaan suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään nopeammin sekä kehittämään innovaatioista globaaleja menestystarinoita.

Samalla luomme vetovoimaisia innovaatioympäristöjä, jotka houkuttelevat Suomeen kansainvälisiä yrityksiä, osaamista ja investointeja. Jos kaipaat maailmanluokan haasteita, tervetuloa todelliselle näköalapaikalle rakentamaan Suomen tulevaisuutta.

Seuraava menestystarina odottaa tekijäänsä. Oletko se sinä?

Katso avoimet tehtävämme: businessfinland.fi

Henkilöstöpäällikkö, HR Business Partner (viransijaisuus 31.12.2019 saakka)

KAIPAATKO KOVAN LUOKAN HAASTEITA? MILTÄ KUULOSTAA SUOMEN TULEVAISUUS

Tavoitteenamme on kehittää Business Finlandin organisaatiokulttuuria ja työntekijäkokemusta niin, että entistä parempi asiakaskokemus mahdollistuu ja kehittyy edelleen. HR-tiimi tukee organisaatiota vahvasti tässä työssä. Business Finlandin HR-tiimi tavoittelee ammattimaista, asiantuntijaorganisaatiolle sopivaa modernia ja proaktiivista HR-toimintoa, jossa ollaan mieluummin askel edellä kuin perässä.

TEHTÄVÄNÄSI ON

Henkilöstöpäällikkönä vastaat 1.1.2018 muodostetun osakeyhtiön ja viraston kokonaisuudessa viraston henkilöstöhallinnosta yhdessä muun HR-tiimin kanssa. Henkilöstöpäällikön roolin lisäksi toimit HR Business Partnerina rahoituksesta vastaavalla palvelualueella. Tehtävässä pääset rakentamaan integraation jälkeistä yhtenäistä Business Finlandia sekä tuomaan muutosjohtamisen osaamisen käyttöömme. Toimit aktiivisesti erityisesti viraston esimiesten kanssa sekä HR-tiimissä. Tiimi muodostuu niin viraston kuin oy:n HR-ammattilaisista.

  • Vastaat BF:n viraston työnantajatoiminnasta ja politiikasta
  • Vastaat yhteistoiminnasta henkilöstön edustajien kanssa yhdessä henkilöstöjohtajan kanssa
  • Luot ja kehität BF-viraston ja oy:n yhteistä palkitsemisstrategiaa ja vastaat sen käytännön toteuttamisesta virastossa
  • Vastaat viraston HR:n erilaisista raportointivastuista ja teet yhteistyötä BF- yhtiön raportoinnin luomisessa
  • Vastaat yhdessä HR-koordinaattorin kanssa yhteistyöstä Palkeiden kanssa ja jatkat onnistunutta tehtävien ulkoistusta
  • HR Partnerin roolissa toimit rahoituksesta vastaavan palvelualueen johtoryhmässä sekä tuet alueen esimiehiä  

MITÄ ODOTAMME SINULTA

Olet ihminen, joka ajattelee ja innostuu, tarvittaessa isostikin. Teet työsi sisulla. Ongelmat ovat sinulle mahdollisuuksia, haasteet elämäsi suola. Muutos innostaa sinua ja lähdet hakemaan ratkaisuja uusiin tilanteisiin. Perustelet ja kommunikoit näkemyksesi tarvittaessa rohkeasti. Olet ylpeä työstäsi asiantuntijaorganisaatiossa, työtovereistasi ja työnantajastasi. Olet oman itsesi johtaja, joka sparraa, kuuntelee, arvostaa ja innostaa muita. Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa rakentavaa palautetta.

Odotamme sinulta kokemusta valtionhallinnon HR-työstä. VES/TES maailma ja valtion palkitsemisjärjestelmä ovat sinulle tuttuja ja sinulla on kokemusta työnantajatoiminnasta ja yhteistoiminnasta. Olet sparraava ja luottamusta luova. Pystyt projektimaiseen ja systemaattiseen työskentelyyn ja sinulla pysyy montakin palloa ilmassa.

Sinulla on aiempaa vankkaa kokemusta HR-työstä, ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen tyydyttävää taitoa. Käytät sujuvasti englantia työssäsi. Olet sujuva MS excelin käyttäjä. Aiempi kokemus muutosjohtamisesta on plussaa. Kokemusta Business HR-roolista ei edellytetä. Raportoit tehtävässäsi henkilöstöjohtajalle.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Toiminnassamme kohtaavat elinkeinoelämän ja tutkimuksen edelläkävijyys sekä vastuullinen poliittinen päätöksenteko. Business Finlandissa olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle.

Osaamisemme kirjo on valtava. Yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

Roolissasi pääset mukaan edistämään Business Finlandin muutos- ja integraatiotyötä osana Business Finlandin HR-organisaatiota.

LISÄTIEDOT

Tehtävän toimipaikka on Helsingissä.

Henkilöstöjohtaja Laura Ylä-Sulkava puh 050 5511666 tavoitettavissa pe 9.11. klo 8.30 – 10 ja pe 16.11. klo 8.00 – 8.30.

Täytä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen osoitteessa valtiolle.fi (32-711-2018) viimeistään 20.11.2018 mennessä.