(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöpäällikkö - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
 
Etsimme nyt asiakkaallemme kehitysorientoitunutta Henkilöstöpäällikköä Helsinkiin. Tässä tehtävässä Sinulla on mahdollisuus päästä tuottamaan monipuolista ja korkeatasoista HR-työtä omille yksiköillesi, sekä toimimaan osana isompaa HR-organisaatiota, joka kehittää aktiivisesti asiakkaamme toimintaa. Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen. 

Henkilöstöpäällikkönä

vastaat kokonaisvaltaisesti vastuullasi olevien asiakasyksiköitten henkilöstöasioista yhdessä HR-tiimisi kanssa. Työpäiväsi rakentuvat siis mm. monipuolisista HR- kentän tehtävistä, kehitystyöstä, sekä esimiesten sparraamisesta erilaisiin henkilöstökysymyksiin ja tilanteisiin. Henkilöstöpäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä asiakasyksiköittesi johtajien ja päättäjien kanssa ja tehtäväsi vastuualueina ovat mm. työsuhteen elinkaaren tukeen liittyvät asiat, henkilöstösuunnittelu ja rekrytointi, työsuhdeasiat, sekä työhyvinvoinnin tuki. Yhdessä muiden henkilöstöpäälliköiden ja henkilöstöjohtajan kanssa osallistut myös HR-käytäntöjen jatkuvaan kehitystyöhön. Vastaat lisäksi myös tiimisi HR-ammattilaisten esimiestyöstä.

Toivomme Sinulta

innostunutta ja proaktiivista asennetta, positiivista asiakaspalveluhenkeä, aktiivista hands on otetta hr-tehtäviisi, sekä hyvää kykyä priorisoida ja hallita useita laajoja tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti. Odotamme Sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vankkaa kokemusta vaativista HR-tehtävistä, sekä esimiestyöstä. Työssäsi tarvitset vahvan hr-tietotaidon ohella myös hyviä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja, sekä hyviä fasilitointitaitoja. Arvostamme myös aiempaa kokemusta eri hr-järjestelmistä ja ohjelmistoista. Työ edellyttää myös suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Asiakkaamme tarjoaa

Sinulle mahdollisuuden työllistyä näihin mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin, joissa sinulla on mahdollisuus kehittää ja vaikuttaa koko organisaation toiminnan kehittymiseen ja kehittyä myös itse samalla. Tehtävä sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Tehtävän toivottu aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Asiakkaamme tarjoaa Sinulle erinomaiset työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. kattavat vuosilomaedut, kattava työterveyshuolto, monipuoliset ja edulliset liikuntamahdollisuudet, kattavat koulutusmahdollisuudet, sekä mahdollisuuden edulliseen työpaikkaruokailuun. Asiakkaamme työyhteisö on tutkitusti myös mukava ja kannustava paikka työskennellä.
Olisitko Sinä asiakkaamme uusi Henkilöstöpäällikkö? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 19.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan vielä vuoden 2019 aikana.  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi