Henkilöstöpäällikkö, GS1, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021
Haemme nyt henkilöstöpäällikköä GS1:lle! Kyseessä on uusi rooli ja tässä monipuolisessa tehtävässä pääset operatiivisen tekemisen lisäksi innovoimaan uusia toimintamalleja ja toteuttamaan kehittämisprojekteja yhdessä kollegoidesi kanssa. Mikäli koet olevasi palveluhenkinen HR-osaaja, jolla on kykyä pitää monia lankoja käsissä samanaikaisesti kuitenkaan kadottamatta huomiota yksityiskohtiin, lue lisää alta ja hae tehtävään pian, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa nopeasti.
KUVAUS
Henkilöstöpäällikön roolissa työskentelet monipuolisissa tehtävissä vastaten rekrytoinneista, HR-toiminnan kehittämisestä, hallinnollisissa asioista sekä tukien palkkahallinnossa ja taloudenpidossa. Toimit myös kontaktina alihankkijoille, sekä johdon ja esihenkilöiden tukena työsuhdeasioissa. Pääset kehittämään erilaisia henkilöstöhallinnon järjestelmiä/käytäntöjä kollegoidesi tukemana.
TYÖNKUVA

* Kehitysehdotukset ja niiden toteutus
* Palkkahallinto, sekä muut hallinnolliset tehtävät
* Yhteydenpito alihankkijoiden kanssa
* Rekrytointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutausta (esim. kaupallinen)
* Vähintään 2-3 vuoden kokemus erilaisista HR-alan työtehtävistä
* Aikaisempaa kokemusta erilaisista HR-järjestelmistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen


Aikaisempi kokemus Procountor-järjestelmästä katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on


* Kehitysorientoitunut
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen
* Ihmisläheinen
* Aikaansaava ja paineensietokykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
* Sijainti: Tripla, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä GS1 puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
GS1 on asiantuntijaorganisaatio ja tarjoaa yrityksille globaaleihin GS1-standardeihin pohjautuvia tuotteita ja palveluita, jotka tehostavat toimitusketjujen prosesseja ja lisäävät läpinäkyvyyttä. Asiakkaina on yli 6600 yritystä, pienyrittäjistä Suomen suurimpiin yhtiöihin. Yritys on osana 115 maan GS1-verkostoa ja mukana kansainvälisessä standardinkehitystyössä. GS1 tuo sen tulokset ja ratkaisut suomalaisten yritysten hyväksi. Avoimena ja puolueettomana toimijana GS1 tarjoaa asiakasyrityksille neutraalin alustan verkostoitua ja kehittää yhteistyössä omia toimialojaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497593
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki