(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöosaaja osa-aikaiseen projektityöhön Sastamalaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Etsimme asiakkaallemme, Finnpig Oy:lle HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA osa-aikaiseen projektityöhön yhtiön karjuasemalle Sastamalaan. Tehtävässä painottuvat henkilöstöhallinnon rutiinitehtävät ja niiden kehittäminen. Työ on projektiluontoista (vähintään vuoden loppuun) noin 2-3 pvä /vkossa. Asiakkaamme etsii henkilöä, joka olisi innokas ottamaan vastuulleen henkilöstöhallinnon rutiinien pyörittämisen ja olisi valmis myös kehittämään olemassaolevia malleja ja työkaluja.

Pääset osaksi rentoa ja välitöntä työyhteisöä, joka tukee ja auttaa. Mutta saat myös mahdollisuuden ottaa vastuuta itsenäisessä projektissa ja nähdä kätesi jäljen kehitystehtävissä. Työpisteesi sijaitsee Sastamalassa modernin karjuaseman tiloissa. Tarpeen mukaan voit pitää myös etäpäiviä, mutta toiveena olisi, että pystyisit työskentelemään paikan päällä suurimman osan työajasta.

Tehtävän keskeisen sisällön muodostaa toimiminen linkkinä palkanlaskennan suuntaan ja HR-järjestelmän ylläpito, erilaisten rekisterien (esim. koulutusrekisterin) ja lomakkeiden (kuten perehdytysaineisto, työsopimus- ja työtodistuspohjat) ylläpito ja päivitys sekä HR-raportoinnin kehittäminen. Tarvittaessa toimit myös varahenkilönä laskutukseen liittyvissä asioissa. Tehtävässä on rutiiniluontoisia dokumentointi- ja ylläpitotehtäviä, mutta pääset myös kehittämään itsenäisesti henkilöstöhallinnon prosesseja ja dokumentteja.

Toivomme, että sinulla on taustallasi jo jonkin verran kokemusta henkilöstöhallinnon rutiinien itsenäisestä pyörittämisestä. Työvuoro- ja HR-järjestelmään saat toki perehdytyksen, mutta toivomme sinulta aiempaa kokemusta jostakin HR-järjestelmästä ja hyvää excel-osaamista. Teet yhteistyötä tuotannon ja laboratoriohenkilöstön kanssa ja toivommekin, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimihenkinen asenne. Itsenäinen vastuunottaminen kokonaisuuksista on sinulle tuttua aiemmista tehtävistäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten projektityön loppuvuoden ajaksi ja mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi HR-järjestelmien ja rutiinien parissa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Haethan viimeistään 6.5. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla: Anna-Leena Mustonen, puh. 050 3869112 (ma-pe klo 15-16).

 

Finnpig Oy on A-Tuottajat Oy:n ja HKScan Finland Oy:n omistama eläinaineksen hankintayhtiö. Finnpigin tehtävänä on hankkia omistajiensa sikaketjuihin parasta mahdollista eläinainesta turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Finnpig on perustettu vuonna 2002 ja jalostusyhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa alkoi vuonna 2005. Finnpigin karjuasematoiminta alkoi keväällä 2007 ja oma karjuasema valmistui vuoden 2008 alussa. Tänä päivänä Finnpig on selvä markkinajohtaja sikagenetiikan toimittajana Suomessa.