(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöneuvottelija
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ rekrytointialan johtavassa yrityksessä? Pidätkö sosiaalisista tilanteista ja olet hyvä ihmistuntija? Barona Rakennus Oy etsii pääkaupunkiseudun tiimiin henkilöstöneuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:

Haemme oma-aloitteista ja positiivisella asenteella varustettua henkilöstöneuvottelijaa, jonka työnkuva koostuu rekrytoinnin tehtävistä, asiakkuuksien hoitamisesta ja rekrytointialan päivittäisistä tehtävistä. Tehtävä on monipuolinen, johon etsimme omatoimista ja hyviä vuorovaikutustaitoja omaavaa henkilöä. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä työntekijöidemme ja asiakkaidemme palvelemisen eteen.

Tehtävä pitää sisällään myös rakennusalan asiakkuuksien hoitoa ja asiakassuhteiden luontia. Meillä jokaisella on myös mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin sekä vastuualueisiin, joten työnkuvaa voi muokata omien vahvuuksien ja kiinnostusten mukaan.

Mitä haemme?

Meillä menestyy henkilö, joka on sosiaalinen, huolellinen, ja ahkera tiimipelaaja, joka kantaa oman vastuunsa. Työtehtävät vaativat myös asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä työssä ollaan päivittäin yhteydessä työntekijöihimme ja asiakkaisiimme niin suomeksi kuin englanniksi.

Arvostamme hakijoiden kohdalla rakennusalan tuntemusta, mutta se ei ole vaatimus tehtävään valitsemiselle. Aiempaa kokemusta rekrytointialalta emme vaadi, sillä perehdytämme sinut hyvin tehtävään ja toimintamalleihimme. Meille tärkeintä on löytää huippu tyyppi, joka asenteellaan ja olemuksellaan pystyy entisestään vahvistamaan ammattitaitoista ja kannustavaa työyhteisöämme.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä yrityksessä, jossa vapaus ja vastuu toteutuvat aidosti. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa. Tuemme työntekijöitämme liikkumaan ja voimaan hyvin, tarjoamme muun muassa liikunta- ja ateriaedun.

Työt alkavat joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevan sopiva henkilö tehtävään ja työ herätti mielenkiintosi, niin jätä hakemus palkkatoiveineen järjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Rakennuksen Pekka Katajamaa, puh: 040 830 7647.