(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöneuvottelija
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Etsimme Tampereen toimistollemme työnhakijoiden hakemiseen erikoistuvaa henkilöstöneuvottelijaa. Tehtävässä pääpaino on työnhakijoiden löytämisessä läpi Suomen erityisesti rakentamisen ja teollisuuden toimialoille, mutta meille on myös tärkeää jatkuvasti miettiä uusia keinoja tavoittaa työnhakijoita.

Odotamme sinulta ennen kaikkea periksi antamatonta ja positiivista asennetta sekä joustavaa työskentelytapaa. Jos sinulla on kokemusta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun muodossa rakentamisen tai teollisuuden toimialoilta, saatat olla etsimämme henkilö. Työssä tarvitset avoimuutta sekä halua oppia uutta ja hankkia tietoa.

Työssä pääset aitiopaikalle näkemään, miten maailman suurimmassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä Adeccossa palvellaan erilaisia asiakasyrityksiä joustavasti heidän tarpeidensa mukaisesti. Työtä tehdään yhteistyössä eri puolilla Suomea sijaitsevien Sihdin ja Adeccon brändien alla toimivien toimistojemme kanssa. Työtehtäviin kuuluu hakijoiden etsiminen ja kontaktointi, puhelinhaastatteluiden pitäminen sekä muut avustavat tehtävät hakuprosessien aikana. Työssä tulee olla matkustusvalmius.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään ammattitaitoisten kollegoiden kanssa ja kehittämään uusia tapoja tavoittaa työnhakijoita. Pääset mukaan upeaan työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa alan rautaiseksi ammattilaiseksi!

Hakuaika tehtävään päättyy 23.12.2018. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse Sonja Välläriltä, 050 444 4436 tai vaihtoehtoisesti sonja.vallari@adeccogroup.com. Onnea hakuun!

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Adeccon Suomen toimipisteissä työskentelee yhteensä 170 toimihenkilöä. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 3000 ammattilaista eri aloilla. Adecco Finland Oy on yksi maaliskuussa 2017 Great Place to Work® -sertifikaatin saaneista 19 organisaatioista, jotka liittyvät Suomen parhaiden työpaikkojen viitoittamaan edelläkävijöiden joukkoon.