(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöneuvottelija
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Etsimme Tampereen toimistollemme työnhakijoiden hakemiseen erikoistuvaa henkilöstöneuvottelijaa. Tehtävässä pääpaino on työnhakijoiden löytämisessä läpi Suomen erityisesti rakentamisen ja teollisuuden toimialoille, mutta meille on myös tärkeää jatkuvasti miettiä uusia keinoja tavoittaa työnhakijoita.

Odotamme sinulta ennen kaikkea periksi antamatonta ja positiivista asennetta sekä joustavaa työskentelytapaa. Soveltuva koulutustausta henkilöstöneuvottelijan tehtävään on esimerkiksi tradenomin tutkinto. Jos sinulla on kokemusta kesätöiden tai harjoittelun muodossa rakentamisen tai teollisuuden toimialoilta, saatat olla etsimämme henkilö. Työssä tarvitset avoimuutta sekä halua oppia uutta ja hankkia tietoa.

Työssä pääset aitiopaikalle näkemään, miten maailman suurimmassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä Adeccossa palvellaan erilaisia asiakasyrityksiä joustavasti heidän tarpeidensa mukaisesti. Työtä tehdään yhteistyössä eri puolilla Suomea sijaitsevien Sihdin ja Adeccon brändien alla toimivien toimistojemme kanssa. Työtehtäviin kuuluu hakijoiden etsiminen ja kontaktointi, puhelinhaastatteluiden pitäminen sekä muut avustavat tehtävät hakuprosessien aikana. Pääset työskentelemään ammattitaitoisten kollegoiden kanssa ja kehittämään uusia tapoja tavoittaa työnhakijoita. Työssä tulee olla matkustusvalmius. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2018 loppuun saakka.

Hakuaika tehtävään päättyy 18.2.2018. Lisätietoja voit kysyä puhelimitse 6.2 klo 14-16 ja 12.2. klo 9-10 Tuija Ivalolta, 050-4444434 tai vaihtoehtoisesti tuija.ivalo@sihti.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten paikkaa pikaisesti. Onnea hakuun!

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Adeccon Suomen toimipisteissä työskentelee yhteensä 160 toimihenkilöä. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2500 ammattilaista eri aloilla. Adecco Finland Oy on yksi maaliskuussa Great Place to Work® -sertifikaatin saaneista 19 organisaatioista, jotka liittyvät Suomen parhaiden työpaikkojen viitoittamaan edelläkävijöiden joukkoon.