(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstöneuvottelija rakennusalalle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Hei sinä energinen raksa- tai kaupan alan tyyppi!

Kiinnostaisiko sinua haastava työ, jossa ei varmasti ole kahta samanlaista päivää?

Rekrytointipalvelu Sihti Oy avaa ovensa Kokkolassa, ja haemme uuteen toimipisteeseemme rakennusalan kollegaa vakituiseen pestiin. Rekrytointipalvelu Sihti Oy kuuluu kansainväliseen Adecco Groupiin, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys.

Työ painottuu työntekijöiden välittämiseen rakennusalan eri tehtäviin sekä siihen liittyviin oheistoimintoihin. Toivommekin, että sinulta löytyy aikaisempaa kosketuspintaa joko rakennusalalta käytännön tehtävien kautta tai kaupallisen puolen kokemusta rakentamisen tai teollisuuden parista. Olet ehkä jo aikaisemmin paiskinut hommia rakennustyömailla ja valmis vaihtamaan kypärän ja työrukkaset toimistotehtäviin.

Tehtävässä menestymisessä auttaa, jos sinulla on jo kontakteja rakennusalan toimijoihin. Tärkeintä meille on kuitenkin asenne - sinun on kyettävä palvelemaan asiakkaitamme hymyissä suin nopeatempoisessa ja energisessä ympäristössä, ajoittain paineen alla. Tiimipelaajan asenne, positiivinen fiilis ja avoin suhtautuminen nopeasti muuttuviin tilanteisiin ovat tehtävässä eduksi, sillä työtehtävät vaihtelevat työhaastatteluiden pitämisestä toimistolla aina työntekijöidemme työsuhdeasioiden hoitamiseen. Olet luotettava ja rehti tekijä, joka hoitaa hommat huolellisesti alusta loppuun.

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, ison talon tarjoamat edut sekä hauskan ja rennon työyhteisön, jossa työskentely ei taatusti puuduta.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat mukaan kasvutarinaamme, jätä hakemuksesi heti, sillä hakuaika päättyy jo 15.7. Jäikö jokin mietityttämään? Soita niin jutellaan paikasta – Erika Linke puh. 050 4444 487.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Adeccon Suomen toimipisteissä työskentelee yhteensä 160 toimihenkilöä. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 3000 ammattilaista eri aloilla. Adecco Finland Oy on yksi maaliskuussa Great Place to Work® -sertifikaatin saaneista 19 organisaatioista, jotka liittyvät Suomen parhaiden työpaikkojen viitoittamaan edelläkävijöiden joukkoon.