Henkilöstökoordinaattori

Suomen Punainen Risti, Kontti
Tietoa tehtävästä

Haemme Helsingin Kontti secondhand-myymälään

HENKILÖSTÖKOORDINAATTORIA.

Tehtävänäsi on toimia henkilöstön apuna arkipäivän työssä ja työsuhdeasioissa. Koordinoit rekrytointia ja osallistut Kontin HR-tehtäviin. Verkostoidut ja toimit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Kontissa ohjaat ja perehdytät henkilöstöä käytännön työssä, organisoit koulutuksia ja kannustat osaamisen kehittämisessä. Osallistut aktiivisesti työnjohtotiimin jäsenenä myymälätoimintoihin työvuorokierrossa ja varmistat osaltasi kierrätystavaratalon menestyksen.

Tehtävissä hyödyt työllistämisosaamisesta, arvostamme TE-hallinnon toimintatapojen ja tukityöllistämisen osaamista. Luemme eduksesi soveltuvan koulutuksen sekä hyvät ohjaus- ja esimiestaidot. Kaupan alan ymmärrys tukee työtehtävässä onnistumista.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän osana valtakunnallista kierrätystavarataloketjua ja maailman suurinta avustusjärjestöä, vahvan ketjuorganisaation tuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kyseessä toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Lisätietoja antaa 12.-16.4.2021 välisenä aikana työllistämistoiminnan päällikkö Ari Montonen, 040 588 0613.

Lisätietoa Kontti-ketjusta: www.sprkontti.fi

  • Hakuaika: 8. - 21.4.2021

Täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen osoitteessa https://rekry.redcross.fi/meprekry viimeistään 21.4.2021.

Punaisen Ristin Kontti-ketju on kasvava valtakunnallinen toimija ja vastuullisen kierrättämisen edistäjä. Kontit myyvät Suomen Punaiselle Ristille lahjoitettua tavaraa ja tuotto käytetään avustustyöhön kotimaassa ja maailmalla. Kontti on monimuotoinen työyhteisö ja merkittävä työllistäjä välityömarkkinoilla. Kontteja sijaitsee 12 eri paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi Kontilla on verkkokauppa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 21.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Työllistämistoiminnan päällikkö Ari Montonen, 12.-16.4.2021 puh. 040 588 0613

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta