Henkilöstökoordinaattori

Tampereen Infra Oy
Tietoa tehtävästä

Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa!

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Tampereen Infra Oy:n liikevaihto on yli 50 milj. euroa ja vakituisen henkilöstön määrä yli 300 henkilöä. Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.

Tampereen Infra on kunta-asiakkaiden haluttu luottokumppani. Perustehtävämme on rakentaa ja ylläpitää kotiseutumme infraa kestävästi, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Päämäärämme on olla kotiseutumme arvostetuin infra-alan osaaja, joka sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä.

Tampereen Infrassa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin ja arvojemme siemenenä onkin ajatus: Onnistumisia tehdään yhdessä.

Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tampereen Infran tarinaan. Voit olla etsimämme henkilö, jos pyrit aina sujuvaan työhön ja suunnitelmalliseen lopputulokseen, työskentelyäsi siivittää aikaansaamisen ilo ja saat energiaa yhteistyöstä.

Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia!

Haemme nyt

HENKILÖSTÖKOORDINAATTORIA henkilöstö- ja viestintätiimiin.

Henkilöstökoordinaattorina työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman tiimin ja koko Tampereen Infran henkilöstön kanssa. Työtehtävät koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista henkilöstöjohtamisen tehtävistä painottuen osaamisen kehittämiseen, viestintään ja henkilöstöhallinnon tehtäviin. Kehität ja koordinoit osaamisen kehittämisen käytäntöjä ja huolehdit mm. osaamis-, koulutus- ja pätevyystietojen hallinnasta, sekä verkostoyhteistyöstä. Tuotat työyhteisö- ja työnantajaviestinnän sisältöä eri kanaviin yhteistyössä viestintäsuunnittelijan kanssa tukien Tampereen Infran tavoitekulttuurin ja työnantajakuvan muodostumista. Henkilöstöhallinnon tehtävät koostuvat mm. työsuhdeasioiden hoitamisesta ja sijaistat tarvittaessa työsuhdepäällikköä. Odotamme aiempaa kokemusta monipuolisista henkilöstöjohtamisen tehtävistä osaamisen kehittämisen ja viestinnän painotuksella. Arvostamme kokemusta työnantajakuvan kehittämisestä ja henkilöstön osallisuuden ja yhteisöllisyyden vahvistamisesta.

Tehtävä on meillä uusi, joten pääset vaikuttamaan osaamisellasi ja näkemykselläsi oman vastuualueesi kehittämiseen. Tehtäväsi on tärkeässä roolissa osana strategista kehityshanketta ja yhtiön menestystä.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa tutkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sekä aikaansaavaa asennetta ja rohkeutta toimintatapojen uudistamiseen. Henkilönä olet kannustava ja joustava tiimipelaaja. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti ja aloitteellisesti ja olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja vaikuttamismahdollisuudet, mahdollisuuden kehittää itseäsi, sekä loistavan tilaisuuden päästä mukaan rakentamaan uudistuvaa Tampereen Infraa hyvässä porukassa uuden strategiakauden alkaessa! Etuina tarjoamme mm. liikunta- ja kulttuuriedun, Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassan edut, tuetun lounasruokailun, pitkän lomaoikeuden, sekä mahdollisuuden kuntosalin käyttöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 15 hallinto- ja henkilöstöjohtaja Sanna-Leena Puntola, p. 040 194 8031, sanna-leena.puntola@tampere.fi

Tehtäviin haetaan Kuntarekryn kautta, hakuaika päättyy 18.4.2021 klo 23:59.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaa rekrytointipalvelut, puh. 040 806 3184.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Viikolla 15 hallinto- ja henkilöstöjohtaja Sanna-Leena Puntola, p. 040 194 8031, sanna-leena.puntola@tampere.fi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta