Henkilöstökoordinaattori
Suomen Punainen Risti, Kontti

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Haemme nyt Espoon Kontti-kierrätystavarataloon

HENKILÖSTÖKOORDINAATTORIA

Punaisen Ristin Kontti-tavarataloketju on kasvava valtakunnallinen toimija ja vastuullisen kierrättämisen edistäjä. Kontit myyvät Suomen Punaiselle Ristille lahjoitettua tavaraa ja tuotto käytetään avustustyöhön kotimaassa ja maailmalla. Kontti on monimuotoinen työyhteisö ja merkittävä työllistäjä välityömarkkinoilla. Kontteja sijaitsee 12 eri paikkakunnalla Suomessa.

Haemme Espoon Kontti-kierrätystavarataloon henkilöstökoordinaattoria.

Tehtävänäsi on toimia henkilöstön apuna arkipäivän työssä ja työsuhdeasioissa. Koordinoit rekrytointia ja osallistut Kontin HR-tehtäviin. Verkostoidut ja toimit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Kontissa ohjaat ja perehdytät henkilöstöä käytännön työssä, organisoit koulutuksia ja kannustat osaamisen kehittämisessä. Osallistut aktiivisesti työnjohtotiimin jäsenenä myymälätoimintoihin työvuorokierrossa ja varmistat osaltasi kierrätystavaratalon menestyksen.

Tehtävissä hyödyt työllistämisosaamisesta, arvostamme TE-hallinnon toimintatapojen ja tukityöllistämisen osaamista. Luemme eduksesi soveltuvan koulutuksen sekä hyvät ohjaus- ja esimiestaidot. Kaupan alan ymmärrys tukee työtehtävässä onnistumista.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän osana valtakunnallista kierrätystavarataloketjua ja maailman suurinta avustusjärjestöä, vahvan ketjuorganisaation tuen sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Lisätietoja antaa 24. - 26.11.2020 välisenä aikana työllistämistoiminnan päällikkö Ari Montonen, puh. 040 588 0613.

Työsuhde: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

Haastattelut: Vkolla 49

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoa Kontti-ketjusta: https://kontti.punainenristi.fi

  • Hakuaika: 13. – 29.11.2020

Täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen osoitteessa https://rekry.redcross.fi/meprekry viimeistään 29.11.2020. Liitä hakemukseesi myös CV.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot