(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökoordinaattori
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Hei sinä joka olet toimiston unelma organisoija ja jolla pysyy monet langat samanaikaisesti käsissä, nyt olisi mahtava tilaisuus edessä! 

Etsimme joukkoomme HENKILÖSTÖKOORDINAATTORIA, joten työtehtäviisi kuuluisi muun muassa esimiesten ja henkilöstön tukena oleminen, työntekijöidemme neuvominen ja opastaminen sekä erilaisten juoksevien asioiden hoitaminen. Toimenkuvasi on laaja, yhtenä päivänä voit olla toimistolla auttamassa työsopimusten teossa ja toisena vasara kädessä valmistelemassa ja kalustamassa asiakasyritystemme työntekijöille tulevia asuntoja.

Nyt seuraa pari asiaa, joita sinulta toivomme. Auton käyttömahdollisuutta, jotta olet valmis liikkumaan nopealla varoitusajalla esimerkiksi asiakkaiden ja työntekijöiden luokse. Tehtävässä tarvitaan myös sujuvaa suomen, puolan, englannin kielen taitoa kansainvälisen asiakaskuntamme vuoksi.

Edellämainittujen taitojen lisäksi toivomme, että olet työntekijänä joustava ja omaat reippaan ja rohkean asenteen, sillä tulet myös työskentelemään vahvasti asiakasrajapinnassa. Amiko on vahvasti kasvava henkilöstöalan yritys, joten ethän myöskään pelkää kääriä hihojasi ylös ja käydä hommiin.

Jos tämä ilmoitus kolkutteli aivokuortasi tai sydämesi alkoi sykähtelemään, olethan yhteydessä meihin, kerromme mielellämme tehtävästä lisää. Amikolaiset ovat täynnä energiaa, intoa ja osaamista, joten nyt näppäimet sauhuamaan ja hakemusta kirjoittamaan! Se voit olla juuri SINÄ, joka liittyy seuraavana mahtavaan kehittyvään tiimiimme.

Jos haluat tehtävästä lisätietoja, niitä antaa sinulle mielellään Kata Laurila 0400 184 371.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!