(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökoordinaattori
Barona Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ rekrytointitehtävien parissa henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Oletko parhaimmillasi Ihmisten kanssa ja pystytkö pitämään useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi? Haluatko päästä osaksi Baronan huippujengiä? Haemme nyt Kuopioon Baronalle henkilöstökoordinaattoria!

Tehtävässä menestyy sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän työn mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä. Meillä Baronalla on auttava ja kannustava fiilis sekä loistavat työsuhde-edut. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla osa tiimiämme!

Mikäli kiinnostuit, toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi meille palkkatoiveineen. Lisätietoa tehtävästä antaa Janne-Pekka Pesonen 050 322 3278 ja Aleksi Heinonen 050 576 4153