Henkilöstökoordinaattori Opset Oy:lle Tampereelle, ISS Palvelut Oy
Kirjaudu

Kirjaudu

×
 
(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökoordinaattori Opset Oy:lle Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2013

Opset Oy on perustettu vuonna 2001 ja se on OP-Pohjola osk:n ja ISS Palvelut Oy:n yhteisomistusyritys. Tällä hetkellä Opset työllistää noin 300 henkilöä. OP-Pohjola-ryhmä on Opset Oy:n ainoa asiakas. Opset tuottaa toimistopalveluita palvelusopimuksilla ja välittämällä toimistoapua tilapäisiksi resurssiavuiksi asiakkaille.


Haemme nyt osa-aikaista 20 h/vko


HENKILÖSTÖKOORDINAATTORIA


Opset Oy:n palvelukseen Tampereelle.


Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, osaava ja aktiivinen työntekijä, joka on jo hankkinut kokemusta henkilöstövuokrauksesta.


Henkilöstökoordinaattori vastaa Opset Oy:n Tampereen seudun asiakkuuksistamme ja työntekijöistämme.


Työhön kuuluu rekrytointitoimeksiantojen itsenäinen läpivienti mm. avoimien paikkojen avaaminen järjestelmiin, rekrytointihaastattelujen suorittaminen, sopivien kandidaattien esitteleminen asiakkaalle sekä työsopimusten teko.
Henkilöstökoordinaattori toimii vuokrahenkilöstön paikallisena esimiehenä sekä asiakkaidemme yhteyshenkilönä.


Työssä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä hyvää tuntemusta työlainsäädännöstä. Koska Opset Oy:n muu toimihenkilöstö työskentelee Helsingissä, pitää valitulla henkilöllä olla kyky itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.


Työ alkaa 1.8.2013

Mikäli kiinnostuit henkilöstökoordinaattorin tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.6.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanne Kuulas, etunimi.sukunimi@op.fi