(Poistunut julkaisusta)

HENKILÖSTÖKOORDINAATTORI, Kuopio
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Haluatko liittyä kansainvälisen paperi- ja pakkausmateriaalivalmistajan Mondin 25 700 kollegan joukkoon. Olemme kehittäneet asiakkaillemme huipputuotteita jo vuodesta 1793 lähtien. Mondi Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Mondi Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 200 henkilöä.

 

Haemme Mondi Powerflute Oy:lle Kuopioon 

HENKILÖSTÖKOORDINAATTORIA

Henkilöstökoordinaattorina olet vastuussa yrityksemme henkilöstöhallinnon osa-alueista. Pääpaino tehtävässä on palkka-asioiden yhteyshenkilönä toimiminen sekä henkilöstöhallinnon prosessien varmistaminen ja kehittäminen. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, keskustelutaitoinen ja organisointikykyinen. Raportoit tehtävissäsi henkilöstöpäällikölle. 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Kansainvälisessä yrityksessämme hyvä englanninkielen taito on välttämättömyys. Lisäksi työkokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä on eduksi.  

Tarjoamme yrityksessämme mielenkiintoisen roolin, johon liittyy monipuolisia työtehtäviä ja vastuuta kansainvälisessä toimintaympäristössä. 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 17.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372, tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.