Henkilöstökonsultti
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Amiko-konserni toimii valtakunnallisesti ja on yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä toimialallaan.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme HENKILÖSTÖKONSULTTIA Helsingin toimipisteeseen.

Otatko haasteen vastaan ja heittäydyt mukaan innovatiiviseen rekrytointitiimiimme?

Työsi sisältää henkilöstön rekrytointitoimeksiantojen täyttämistä asiakasyrityksiimme. Työ on itsenäistä, mutta toimintasi tukena on koko Amiko-organisaation ammattitaito. Toimenkuvaasi sisältyvät työhaastattelut, työsopimuksien tekeminen ja yleiset henkilöstöhallinnolliset tehtävät.  Asiakkuudet tulevat painottumaan palvelutoimialalle sekä rakennustoimialalle ja toivomme sinulta aikaisempaa rekrytointikokemusta.

Toivomme sinun olevan iloinen ja huumorintajuinen, etkä säikähdä hurttiakaan huumoria. Olet ulospäinsuuntautunut, energinen, ja pystyt luontevasti kommunikoimaan työntekijöiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja otat vastuun työstäsi. Myyntihenkisyys työssä on ehdottomasti etuus. Työ edellyttää myös joustavuutta työaikojen suhteen ja hyvää paineensietokykyä. Me Amikolaiset laitamme itsemme joka päivä likoon asiakkaidemme ja työntekijöidemme puolesta, joten oletamme sinunkin toimivan niin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä iloisen ja rennon työilmapiirin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä huippuosaajaksi yhdessä meidän kanssamme. Kasvavassa yrityksessä sinulla on mahdollisuus edetä urallasi.

Mikäli tunnistat itsesi ja koet, että meillä olisi annettavaa toisillemme, niin jätä hakemuksesi pikimmiten verkkosivuillamme. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1519436
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki