(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä dynaamisessa ympäristössä? Etsitkö työtä, joka haastaa sinua päivittäin ja motivoidut onnistumisten kautta? Haku on nyt auki!

Barona Asiakaspalveluratkaisut tarjoaa yritysasiakkailleen erilaisia henkilöstöpalveluita kuten rekrytointi, henkilöstövuokraus ja ulkoistus. Joukkomme kaipaa tuekseen oma-aloitteista ja ahkeraa Henkilöstökonsulttia, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä!

Tehtäväkenttäsi on erittäin monipuolinen ja tarjoaa laajan näkökulman koko henkilöstöpalvelualan toiminnasta. Tehtävässä vastaat asiakkaillemme tuotettavan henkilöstöpalveluiden laadusta sekä yhteistyön kehittämisestä. Työtehtäväsi pitävät sisällään asiakaspalvelun työntekijöiden rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisen hoitamisen, työsuhdeasioista vastaamisen, asiakasyhteistyön ylläpitämisen ja kehittämisen sekä myös myynnin tukena toimimisen.

Oletko sinä hakemamme rekrytoinnin ammattilainen?

Nautit ihmisten kohtaamisesta ja sinulta sujuu luontaisesti kommunikointi hakijoidemme ja asiakkaidemme kanssa. Toivomme hakijalta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvaisuutta sekä yhteistyökykyistä ja energistä työotetta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja joustavasti dynaamisessa toimintaympäristössä sekä säilytät vakuuttavan ja ratkaisuhakuisen otteen myös pienen paineen alla. Motivoidut tulosten saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Arvostamme kokemusta erityisesti operaattori- ja/tai finanssialan rekrytoinneista sekä henkilöstöhallinnon tehtävistä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöön, jossa vallitsee vapauden ja vastuun kulttuuri.

Baronalla tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiimissä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla osa tiimiämme. Töitä tehdään tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa.

Tarjoamme mielenkiintoisen roolin mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen. Työ on määräaikainen perhevapaansijaisuus 31.5.2021 saakka, mutta työ saattaa hyvin jatkua tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana. Toimipisteemme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Miten ja milloin?

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan hakulomakkeen kautta jo tänään! Haastattelut pyritään käynnistämään jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää, Yhteyspäällikkö Piia Laitila p. 050 5065144 vastaa lisäkysymyksiin perjantaina 31.7 klo 9-11 välisenä aikana.