(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Adecco Finland Oy on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 32 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

Adecco Vaasan tiimissä on nyt paikka auki!

Etsimme porukkaamme kaupallisesti ajattelevaa tehopakkausta HENKILÖSTÖKONSULTIKSI. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työnkuvan ydin on sopivien työntekijöiden löytämisessä asiakkaillemme sekä työntekijöidemme työsuhdeasioiden hoitamisessa. Työpäiviisi kuuluu myös:

-vuokratyöntekijöiden työsuhdeasioissa neuvominen
-järjestelmäkirjaukset, työsopimusten laatiminen jne.
-rekrytointiprosessien hoitaminen täsmällisesti alusta loppuun saakka
-yhteydenpito asiakkaiden kanssa ja asiakastapaamisiin osallistuminen

Toimistomme sijaitsee Vaasan keskustassa, ja myös etätyöhön on mahdollisuus työtilanne huomioiden. Työpäivien sisältö on vaihteleva ja saat määritellä kalenterisi sisällön itse. Pääasia on, että varmistat sekä yritysasiakkaidemme että työntekijöiden tyytyväisyyden palvelemalla heitä ystävällisesti ja ripeästi. Toivomme, että viihdyt ihmisten parissa ja kaupallinen ajattelutapa on sinulle luontevaa. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä ja ratkaisukeskeistä asennetta. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja englanninkielentaitoa ja eduksi katsotaan ruotsinkielentaito. Olethan kaveri myös puhelimen ja tietokoneen kanssa.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka on huolellinen, organisointikykyinen ja palvelualtis. Työhön kuuluu paljon nopeaa reagointia vaativia tilanteita, joten toivomme että vaihteleva ja nopeatempoinen työ sytyttävät. Työ on sekä vastuullista että vapaata, ja tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut ja kehittymismahdollisuuksia kuten erilaisia koulutuksia. Tehtävässä on kuukausipalkka, ja mahdollisuus tiimibonuksiin.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä keneltä vain meidän tiimistä:

Branch Manager Nina Vesavuori (050 383 0168), Senior HR Consultant Pauliina Rintala-Dimic (040 149 5197), HR Consultant Susanna Kytöharju (040 182 6540).

Hae tehtävää viimeistään 09.02.2020 Adeccon verkkosivujen kautta.