(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Liiketoimintamme vahvan kasvun myötä etsimme Etelä-Suomen alueelle Henkilöstökonsulttia Barona Teollisuus Oy:lle.

Tehtävässä vastaat asiakkaillemme tuotettavan henkilöstöpalveluiden laadusta sekä yhteistyön kehittämisestä omalta osaltasi. Työtehtäväsi pitävät sisällään teollisuusalan työntekijöiden rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisen hoitamisen, asiakasyhteistyön ylläpitämisen ja kehittämisen sekä satunnaisesti myös myynnin tukena toimimisen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen) ja teollisuustoimialan tuntemusta, jotta ymmärrät asiakkaidemme päivittäistä arkea ja pystyt auttamaan heitä oikeiden ratkaisuiden löytämisessä. Sähkö- ja metallialan yleinen ymmärrys lasketaan eduksi tehtävässä mutta ei ole välttämättömyys. Rekrytointikokemus ja työsuhdeasioiden osaaminen ovat etu, mutta eivät edellytys työtä haettaessa, sillä HR-osaamisen kasvattamiseen tarjoamme paljon koulutusta sekä kokeneen organisaation tuen.

Baronalla tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiimissä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla osa tiimiämme. Töitä tehdään tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa.

Etsimme henkilöä, joka on sosiaalisesti lahjakas, utelias, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja, joka haluaa pitää hyvää huolta työnhakijoista ja asiakasyrityksistä. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä. Pääset kartuttamaan osaamistasi Suomen teollisuuden huolto- ja kunnossapitoyrityksien parista. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen.

Heräsikö kysymyksiä? Voit olla yhteydessä asiakkuuspäällikkö Ari Kumlanderiin, puh. 043 824 449 tai sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta 1.9.2019 mennessä. Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastattelutyökalumme avulla. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään lokakuun aikana.