(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti
Barona Pohjanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Haluatko yhdistää työssäsi rakennusalan osaamisen ja ihmisten kanssa työskentelyn? Liiketoimintamme kasvattamisen johdosta etsimme Seinäjoen alueelle työntekijää rakennusalan henkilöstöpalvelujen kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Työtehtäväsi pitävät sisällään rakennusalan työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita ja työsuhdehallinnan päivittäisiä tehtäviä. Lisäksi olet mukana kehittämässä asiakkuuksiamme sekä toimintamallejamme. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä työntekijöidemme ja asiakassuhteidemme kehittämisen eteen.

Mitä haemme?

Olet ratkaisukeskeinen, pystyt toimimaan tehokkaasti osana tiimiämme ja viemään myös asioita eteenpäin itsenäisesti. Sinulta löytyy hyvä ihmistuntemus, olet vastuuntuntoinen ja sinulla on positiivinen tapa tehdä töitä.

Toivomme sinulta rakennusalan tuntemusta, jotta ymmärrät asiakkaidemme päivittäistä arkea ja pystyt auttamaan heitä oikeiden ratkaisuiden löytämisessä. Rekrytointikokemus ja työsuhdeasioiden osaaminen ovat iso etu, mutta eivät edellytys työtä haettaessa. Ennen kaikkea olet joustava ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään ja haluaa tehdä töitä joukkueen eteen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Pääset tutustumaan Suomen rakennusalan yrityksiin, opit paljon työsuhdeasioista ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta.

Toimipisteesi sijaitsee pääosin Seinäjoella, mutta vaihtelevasti tulet työskentelemään sekä Vaasassa että Kokkolassa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työ on aluksi määräaikainen vuoden loppuun saakka, jonka jälkeen olemme valmiita keskustelemaan mahdollisesta jatkostasi vakituisena työntekijänä. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Topias Kallio puh. 0503241165