(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 16:00
Sosiaali- terveydenhuollon toimila, Peltolantie 2D 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Talous ja hallintopalvelut
Työavain 2-732-18

Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalla työskentelee n. 2 900 henkilöä neljällä tulosalueella: perhepalveluissa, terveyspalveluissa, vanhus- ja vammaispalveluissa, talous- ja hallintopalveluissa sekä suun terveydenhuollon liikelaitoksessa. 

Haemme henkilöstökonsulttia talous- ja hallintopalvelujen tulosalueelle henkilöstöyksikköön vakinaiseen työsuhteeseen.

Henkilöstökonsulttina tehtäviisi kuuluu vastata asiantuntijana toimialan palvelussuhdeasioiden valmistelusta ja koordinoinnista. Tehtäviisi kuuluu virka- ja työehtosopimusten, lakien ja Vantaan kaupungin ohjeiden soveltaminen ja tulkinta toimialalla. Toimit asiantuntijana ja toimialan edustajan palvelussuhdeasioissa ja yhteistoiminnassa.

Lisäksi vastaat toimialan esimiesten osaamisen ja yhteistoiminnan tuesta ja valmennuksesta palvelussuhteen elinkaaren hallintaan liittyvissä palvelussuhdeasioissa. Vastuullasi on myös palvelussuhdeasioiden ohjaaminen, tiedottaminen ja koulutus. Osallistut henkilöstöprosessien kehittämiseen. 

Tuo meille osaamisesi ja ideasi. Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sosiaali- ja terveydenhuollon moniammatillisen henkilöstön parissa. 

Sosiaali- ja terveydenhuollossa osaamistasi arvostetaan ja hyödynnetään. Työkyvystäsi huolehtiminen on yhteinen asiamme. Jokaisella on oikeus ja velvollisuus itsensä kehittämiseen. Aloitteellisuuteen kannustetaan ja hyvistä tuloksista palkitaan niin yksilöitä kuin työyhteisöjäkin.

Rekrytoinnissa käytämme videohaastattelua osana valintaprosessia. 

Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi edellytämme: Kokemusta virka- ja työehtosopimusten soveltamisesta, sekä kunta-alan sopimusjärjestelmistä, kykyä toimia itsenäisesti ja hallita kokonaisuuksia.

Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa sekä monipuolisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).