(Poistunut julkaisusta)

HENKILÖSTÖKONSULTTI
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haluaisitko yhdistää työssäsi teollisen osaamisesi ja ihmisten kanssa työskentelyn? Oletko meidän seuraava Henkilöstökonsultti. Haemme nyt Baronalle Joensuun toimistolle Henkilöstökonsulttia, henkilöstö- ja rekrytointitehtäviin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Työtehtäväsi pitävät sisällään lähinnä teollisuusalan työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten laadintaa, hakemusten vastaanottoa ja käsittelyä, haastatteluaikojen sopimista, työhaastatteluja, ehdokasvalintaa, referenssitarkistuksia sekä työsopimusten tekoa.

Toivomme sinulta:

• kiinnostusta henkilöstöasioita kohtaan

• oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta

• hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalista luonnetta

• todellista halua kehittyä ja menestyä omassa työssä.

Lisäksi toivomme sinulta ymmärrystä teollisuustuotannosta, esimerkiksi aikaisempien työtehtävien myötä. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Pääset tutustumaan Pohjois-Karjalaisiin teollisuusyrityksiin, opit paljon työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiimissä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme.

Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla osa tiimiämme.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän odottele turhaan hakuajan viimeistä päivää vaan haet heti, jos kiinnostuit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Timo Vainikainen, ma-pe 9-15 p. 0500 378 580