(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme HENKILÖSTÖKONSULTTIA Smile Henkilöstöpalveluiden Mikkelin toimipisteeseen, rakennus-, logistiikka- ja teollisuustoimialojen tiimiin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Etsimme energistä, positiivista ja hyvällä huumorintajulla varustettua tehopakkausta. Sinun ei tarvitse olla vielä alan ammattilainen, me etsimme nyt hyvää tyyppiä, jolla on aito halu oppia ja kasvaa alan ammattilaiseksi.

---------

Henkilöstökonsultin tehtävässä vastaat mm: 

Meillä pääset näkemään laajasti henkilöstöpalvelualan toimintaa alusta loppuun. Työtehtäviisi kuuluu mm. työpaikkailmoitusten teko, työhakemusten läpikäynti, työnhakijoiden haastattelut sekä työsopimuksien tekoa. Olet erittäin tärkeässä roolissa rekrytointiprosessissa ja toimit myös myynnin tukena. Henkilöstökonsultin tehtäviin kuuluu myös myyntilaskutusprosessi. 

--------

Hakijalta odotamme: 

Ideaalihakijamme on aidosti henkilöstöpalvelualasta kiinnostunut energinen, tehokas ja organisointikykyinen henkilö, joka oppii ja omaksuu uudetkin asiat nopeasti. Hyvät IT -taidot ovat erittäin tärkeät, sillä toiminnanohjausjärjestelmämme on tärkein työvälineemme. Näet myös puhelimen ystävänä, sillä kontaktit asiakkaisiin ja työtekijöihin ovat iso osa työnkuvaasi! Työ vaatii luonnollisesti myös hyviä sosiaalisia taitoja, oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä sekä paineensietokykyä.

--------

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen ja kilpailukykyisen palkan. 
Viikottainen työaika 37,5h.

Työt alkaa sopimuksen mukaan, kun oikea ihminen löytyy!

--------

Kiinnostuitko? 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet tuloshakuinen, ja sinulta löytyy jämäkkää otetta hoitaa asioita itsenäisesti. Täytä hakemus ja liitä hakemukseesi CV palkkatoiveineen osoitteessa www.smilepalvelut.fi

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten toimi heti!

-------

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Kai Tillanen
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
040 5300806

kai.tillanen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.