(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Kaupan alan HR-osaaja tai tuleva henkilöstöpalvelualan ammattilainen, oletko valmis vastaamaan haasteeseen? Haemme täydennystä tiimiimme, joka vastaa tunnetun kaupan alan asiakkuuden rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluista. Tässä tehtävässä työskentelet osana loistavaa tiimiä, jossa paiskitaan töitä kovalla tahdilla, tuetaan kaveria tarvittaessa ja tartutaan tarmolla haasteisiin.

Henkilöstökonsulttinamme pääset tekemään henkilöstöalan tehtäviä paitsi erittäin monipuolisesti, myös aivan kirjaimellisesti suuressa mittakaavassa. Valmistaudu siis käymään läpi suuri määrä hakemuksia, sijoittamaan satoja työntekijöitä heille parhaiten sopiviin tehtäviin, pyörittämään mittavia Excel-taulukoita ja vastaamaan valtavaan sähköpostivyöryyn!

Työnkuva pitää sisällään laajasti työsuhteen elinkaareen liittyviä töitä rekrytointiin liittyvien tehtävien hoitamisesta ja työntekijöiden neuvonnasta työsuhteen dokumenttien hallinnointiin. Lisäksi jatkuva yhteydenpito työntekijöihin ja asiakkaisiin niin sähköpostilla kuin puhelimitse on olennainen osa päivittäistä työtäsi.

Etsimme työhön tekijää, joka osaa hallita suuria kokonaisuuksia, syttyy kiireessä ja tarttuu tehtäviin oma-aloitteisesti. Rekrytointiprojektit edellyttävät, että olet taitava priorisoimaan, joustat kun aikataulu sitä vaatii ja puhallat yhteen hiileen tiimisi kanssa. Työ pitää sisällään myös paljon rutiineja, joiden hoitaminen samaan aikaan sekä nopeasti että tarkasti on tärkeä osa työtäsi. Katsomme suureksi eduksi, jos sinulla itselläsi on aiempaa työkokemusta kaupan alalta tai muista asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi joko opintojen tai työkokemuksen kautta hankittu tuntemus HR:n tehtäväkentästä helpottaa töiden aloitusta.

Toimistomme sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla aivan Esplanadin puiston vieressä. Opteam on osa Baronaa, Suomen suurinta henkilöstöpalvelualan yritystä. Meillä tartutaan työhön rohkeasti, toimitaan vapauden ja vastuun periaatteiden mukaan ja tehdään yhdessä. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osana loistavaa tiimiä ja alan johtavan yrityksen työsuhde-edut. Pääset aloittamaan työt heinäkuun loppupuolella, sovimme tarkemman ajankohdan kanssasi.

Toteutamme haun ensimmäisen vaiheen videohaastatteluna, joten valmistauduhan vastaamaan hakulomakkeella muutamaan kysymykseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Hellsten p. 040-5391066, pe 25.5. klo 12-14.