(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme Pasilan toimistollemme HENKILÖSTÖKONSULTTIA.

Amikon henkilöstöpalvelujen toiminta perustuu yli 30 vuoden alakokemuksen tuomaan ammattitaitoon. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa ja Kouvolassa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Tehtäviisi kuuluvat työhaastatteluiden tekoa, työsuhdeasioiden hoitoa sekä hr-työhön liittyviä toimistotöitä, mm. työsopimusten ja työtodistusten tekoa. Sinulla voi olla kokemusta jo esimerkiksi henkilöstöpalvelualalta tai olet vasta valmistunut henkilöstöhallinnon Tradenomi ja haluat kasvaa alan ammattilaiseksi. Tehtävän sisältöön on mahdollista vaikuttaa omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti, mutta etuna on rakennus ja teollisuusalan tuntemus.

Toivomme hakijan olevan oma-aloitteinen, ahkera ja energinen sekä innokas oppimaan uusia asioita. Toimistollamme työskentelee 4 työntekijää, ja henkilöstöalan työ on työtä ihmisten parissa, joten hakijan tulee olla ulospäinsuuntautunut sekä helposti ihmisten kanssa toimeen tuleva. Sujuva suomen kielen taito on välttämättömyys.

Jos tunnistat itsesi ja koet olevasi etsimämme henkilöstökonsultti, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kestäessä.