(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti Vaasaan
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Työtämme on rekrytoida asiakkaillemme ammattilaisia, mutta nyt etsimme osaajaa omaan organisaatioomme!

Meillä on nyt haussa nimittäin HENKILÖSTÖKONSULTTI Vaasaan vakituiseen työsuhteeseen.

Etsitkö uusia, innostavia haasteita henkilöstöpalvelualan tehtävistä? Meillä on usein puhuttu menestystarinoista asiakkaalle ja työnhakijalle. Koska Pohjanmaalla olemme kasvaneet, haluamme löytää uuden kollegan jakamaan menestystarinoita. Työyhteisömme on nuorekas ja siihen kuuluu reilu kolmekymmentä henkilöstöpalvelualan ammattilaista ympäri Suomea. Vaasan tiimissä meillä on kaksi henkilöstökonsulttia Ville ja Johanna.

Arkemme rakentuu asiakastyön sekä osaavien ja oikeiden henkilöiden löytämisen ympärille. Sinulla on omat asiakkaat, joiden kanssa työskentelet tiiviisti. Henkilöstövuokrauksen toimeksiannoissa toimit myös rekrytoimiesi vuokratyöntekijöiden esimiehenä, jolloin mm. työsopimukset, palkka-asiat ja kehityskeskustelut tulevat sinulle tutuiksi. Meillä pääset mukaan sisäiseen kehitystyöhön sekä tietysti kehittämään myös itseäsi ja osaamistasi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Tehtävä sisältää matkustelua koko Pohjanmaan alueella eli sinulla tulee olla auto käytössäsi.

Olisi hienoa, jos sinulla on jo kokemusta rekrytoinneista, palkka- ja työsuhdeasioista sekä asiakastyöstä. Tärkeintä kuitenkin on, että pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja olet helposti lähestyttävä persoona. Ympäristömme voi olla välillä hektinenkin. Ehkäpä jopa olet parhaimmillasi, kun on vähän vipinää?

Olemme yritys, jossa kehitetään omia työtapoja ja laajennetaan osaamista. Nautimme työstämme ja innostumme uusista haasteista. Arvostamme hyvää työyhteisöhenkeä ja työskentelemme pilke silmäkulmassa. Tämä työyhteisö tukee ja sparraa. Tätä kaikkea lupaamme myös sinulle! Viihdytkö sinäkin työyhteisössä, jossa puhalletaan aidosti yhteen hiileen ja iloitaan yhdessä onnistumisista?

Hae tehtävään pikaisesti, mutta viimeistään 1.9.2019 oheisen linkin kautta. Täydennäthän sähköistä hakemusta vielä liittämällä siihen avoimen hakemuskirjeesi, cv:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Operatiivinen johtaja Ilona Castrén, 0505857006/ ilona.castren@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.