(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Meille Nordicissa asiakkaidemme tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että 98,9 % nykyisistä asiakkaistamme toimii suosittelijoinamme. Se kertoo, että teemme asioita oikein. Asiakasta kuunnellen. Perheyrityksenä oikea palveluasenne merkitsee meille sitä, että teemme sen mitä lupaamme.

Haemme Turkuun
Henkilöstökonsulttia

Kasvuvauhtimme kiihtyy ja etsimmekin nyt Turun toimistollemme henkilöstökonsulttia vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Henkilöstökonsulttina tulet vastaamaan monipuolisista rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon tehtävistä ja pääpaino sinulla tulee olemaan työssäsi työnhakijoiden haastattelussa ja työhakemusten läpikäynnissä. Työnkuvasi tulee sisältämään myös mm. työpaikkailmoitusten laatimista, yhteydenpitoa työntekijöihin ja asiakkaisiin, palkkahallinnon avustavia työtehtäviä, sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Tulet työskentelemään asiakkuuspäällikön työparina vastaten kokonaisvaltaisesti HR-puolesta. 

Työn vaativuuden vuoksi toivomme että sinulla on takanasi jo vähintään 1-3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen parista. Alalle soveltuva kaupallinen koulutus katsotaan eduksesi. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta päämäärähakuista ja peräänantamatonta työotetta, jossa asiat viedään ripeästi aina maaliin saakka, jolloin myös työt ja tekijät kohtaavat onnistuneesti.

Työnkuvasta johtuen sinulta toivotaan lisäksi erittäin vahvoja asiakaspalvelutaitoja, joissa ystävällinen, välitön ja kuunteleva lähestymistapa ovat valttejasi – samoin kuin kyky erottaa ne parhaimmat työntekijät isoistakin hakijamääristä. Työssä menestyminen edellyttää myös Office-ohjelmien hallintaa ja kykyä oppia uusia järjestelmiä.

Tarjoamme:

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja vastuullisen asiantuntijapaikan kasvavassa HR-talossa. Sinulla on osaavat kollegat, joilta saat tukea ja neuvoja. Työskentely tapahtuu viihtyisissä ja moderneissa työtiloissa Turun keskustassa. Tervetuloa käärimään hihat ja aloittamaan työt osana rautaista HR-tiimiämme!

Lisätietoja:

Tulemme aloittamaan haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi meille pikimmiten. Hakemukset pyydämme 27.06.2019 mennessä hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Ilmoitathan hakemuksessa palkkatoiveesi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tarkempi aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä, puh. 050-5495000 tai sähköpostitse elisa.seppala@nordic.fi.