(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin seuraavilla toimialoilla: toimisto ja asiakaspalvelu, IT, myynti ja markkinointi, farmasia, taloushallinto, teollisuus ja logistiikka. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja tänä päivänä olemme yksi alamme johtavia yrityksiä. Eilakaisla on tunnettu luotettavuudestaan ja palvelunopeudestaan.

Etsimme ammattitaitoiseen konsulttitiimiimme asiakasvastuullista henkilöstökonsulttia Turun toimipisteeseemme.

Henkilöstökonsultin tärkeimmät tehtävät ovat henkilöstövuokraus- ja rekrytointitoimeksiantojen kokonaisvaltainen hoitaminen sekä asiakassuhteista huolehtiminen. Työnkuvaasi kuuluu asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen ja ratkaisumallien löytäminen. Rekrytointi-ilmoitusten laadinta, hakemusten läpikäynti, haastattelut ja ehdokkaiden esittely kuuluvat tehtäviisi. Olennainen osa työtäsi on aktiivinen viestintä ja yhteydenpito asiakkaisiin. Tehtävänäsi on vastata henkilövalintaprosesseista itsenäisesti ja menestyksellisesti alusta loppuun. Osa työstäsi painottuu työsuhdeasioihin ja työnkuvaan voi kuulua myös uusasiakashankintaa.

Odotammekin Sinulta kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, jotta voit löytää asiakkaan kanssa parhaimmat ratkaisut ja menetelmät. Olet positiivinen ja energinen persoona, joka työskentelee myynnillisellä otteella asiakkaiden parissa. Olet aidosti kiinnostunut muodostamaan luontevan asiakassuhteen aktiivisella työskentelylläsi. Tuloksellinen asiakastyö edellyttää organisointitaitoja, kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakasprojektien hallinnoinnista, asiakassuhteiden hoitamisesta sekä tehtävään soveltuvaan koulutusta. Menestyt työssäsi oma-aloitteisuudella, sinnikkyydellä sekä yhdessä tekemisen taidoilla.

Tarjoamme sinulle loistoposition tunnetussa asiantuntijaorganisaatiossa sekä tiimin tuen. Pääset tekemään laadukasta työtä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Eeva Hiiterä , puh. 030 6090 604, eeva.hiitera@eilakaisla.fi, 10.8. ja 14.8. klo 9-10 sekä 17.8. klo 13-14 välisenä aikana. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi