(Poistunut julkaisusta)

Henkilöstökonsultti teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haemme joukkoomme Seinäjoelle asiakaspalveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa Henkilöstökonsulttia nykyisen toimihenkilön siirtyessä kohti uusia haasteita. Työnkuvasi koostuu teollisuusasiakkaillemme tehtävien rekrytointiprosessien läpiviemisestä sekä asiakkailla työskentelevien työntekijöidemme työsuhteen hallintaan liittyvistä töistä. Työpäivääsi kuuluvat mm. työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen eri hakukanavissa, työhakemusten läpikäyminen, työnhakijoiden haastatteleminen sekä muut rekrytointiin liittyvät työvaiheet. Toimit yhteyshenkilönä asiakkailla työskenteleville työntekijöillemme ja autat heitä työsuhdekysymyksissä. Lisäksi vastuullasi tulee olemaan yhteydenpito ja ongelmien ratkaisu omien nimettyjen teollisuuden asiakkuuksien osalta.

Pärjäät hommassa, mikäli olet sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja. Työssä toimit jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen. Edellytämme kokemusta valmistavan teollisuuden työtehtävistä ja teknistä koulutustaustaa, sillä tätä kautta ymmärrät asiakkaittemme arkea ja voit auttaa heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä teollisuuden tiimin sekä muille toimialoille vastaavia palveluita tuottavien kollegojen kanssa. Valtakunnallista tukea ja koulutusta saat Suomen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen koko henkilöstöltä.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän työn mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen.

Mikäli kiinnostuit, toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi meille palkkatoiveineen. Lisätietoa tehtävästä antaa klo 8 – 16 välisenä aikana Asiakkkuuspäällikkö Joni Salmi 050 441 2139

Mikäli kiinnostuit, mutta toimialamme ei ole sinulle tuttu, voit lukea Turussa pari vuotta takaperin aloittaneen Miika Lähteenkorvan näkemyksiä, miltä tuntui hypätä teollisuuden työnjohtotehtävistä henkilöstöalalle: https://careersblog.barona.fi/uravinkit/tehdastyosta-on-apua-muuhunkin-tyoelamaan